MHP, SAFRANBOLU’DA SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

Milliyetçi Hareket Partisi, milletvekilliği seçimi dolayısıyla Safranbolu’da hazırladığı seçim bürosunu kurdele keserek açtı

SİYASET 18.04.2015 18:30:07 0
MHP, SAFRANBOLU’DA SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

MHP, Safranbolu’da ilk seçim bürosunun açılışını bugün gerçekleştirdi. Seçim bürosu açılışına MHP Karabük Milletvekili Adayları Durmuş Yalçın ve Ayhan Akbaş, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, MHP Karabük İl Başkanı Burhanettin Aslan, Safranbolu MHP İlçe Başkanı Muharrem Asker ve yönetimi, MHP’li diğer ilçe başkanları, bayan kolları ve çok sayıda parti üyesi katıldı

Safranbolu Seçim Bürosunun açılış konuşmasını yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili “12 yıldır hayal kırıklığına uğradık. Bu seçim de sokağa çıkıp umut verecekler, gıda poşetleriyle Karabük halkını rencide edecekler. Keltepe’ye kayak merkezi, açık yüzme havuzu, her gün Karabük cennetten bahçe oluyor ama hiçbirini bilmiyoruz. Hayırlısıyla oyunu bozacağız. Umut tacirliği yaptıklarını hep beraber göreceğiz. Yerelde Karabük’ün başarısının tartışılmaz olduğunu söyleyen Rafet Vergili, “400’e yakın arkadaşa yardım yaptık, öğrencilere burs imkanı sağladık hepsini adil şekilde dağıttık ve hiçbir şekilde bunu alenen göstere göstere yapmadık. Her kesime hizmet taşıdık, arkadaşlarımızın, öğrencilerimizin isimlerini bile bilmeyiz.” Dedi.

VERGİLİ, ÜNİVERSİTEDEN VE BAŞARILI İNSANLARIN İKTİDAR DA YERİNİN OLMADIĞINDAN BAHSETTİ

 12 yıldır hep Ankara’da olmalarına rağmen Karabük’ün sesini taşıyamadıklarını, Karabük’e yapılan tek iyi şeyin üniversitenin gelişmesi olduğunu belirten Vergili, “Başarılı insanların iktidarda yeri yok. Bizim görevimiz 7 Haziran’da mutlak surette temsilcilerimizi Ankara’ya yollamak. Eğer yollarsak Tüm Türkiye’nin gözünde Karabük yükselecek. Karabük’ün sesi Ankara’da MHP ile çıkacak. Sıra bizde Ankara’ya iki temsilci göndermek için yollara düşeceğiz. Karabük’te yaptıklarını yapmadıklarını anlatacağız. Bizim temsilcilerimiz 7 Haziran’da Ankara’da olacak.” Dedi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin konuşmasını bitirmesinin ardından büronun hayırlara vesile olması için dua edildi ve MHP Safranbolu Seçim Bürosu açılışı kurdele kesimiyle gerçekleşti.

Açılışla beraber tatlı ve içecek ikramı yapıldı.


Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °
Çarşamba 24.5 ° / 4.7 °