Milli Eğitim Müdüründen Okul Ziyaretleri

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü İsmail 5. Eğitim Bölgesi Okulları Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Şehit Mehmet Dinçel İlkokulu Okulu ve Ömer Lütfi Özaytaç İlkokulu ile Anaokulu’nu ziyaret etti.

EĞİTİM 12.08.2013 15:27:13 0
Milli Eğitim Müdüründen Okul Ziyaretleri

Cumhuriyet Anadolu Lisesine yaptığı ziyarette bir açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar, “Cumhuriyet Anadolu Lisesi Ücretsiz Ders Kitapları için iki büyük ana depodan biri. Ücretsiz Ders Kitapları dağıtımını öğrenci ve velisi açısından büyük bir hizmet olarak kabul ediyoruz. 2012-2013 öğretim yılında olduğu gibi, gelecek öğretim yılında da bu konuda her hangi bir sorun yaşanmayacak, okulların eğitim ve öğretim başarısı, verimliliği konularında getirdikleri proje ve teklifleri destekliyoruz.  Yatırımcı kuruluşlarca da desteklenmesini sağlıyoruz. Bahçe ve çevre düzenlemesi konusunda da yardımcı olacağız” dedi.

Şehit Mehmet Dinçel İlkokuluna yaptığı ziyarette de bir açıklama yapan Gürpınar; Şehit Mehmet Dinçel İlkokulunun bölgenin en büyük ilkokullarından biri olduğunu, elektrik tesisatı, tuvaletleri ve sınıf kapılarının onarımlarının devam ettiğini, öğretim yılı başına hazır olacağını gördüklerini, okulların öğrenci, veli ve okullar hayat olsun kapsamında bölgesine hizmet etmeye hazır hale getirileceğini söyledi. Ömer Lütfi Özaytaç İlkokulu ile Anaokulu’nu ziyaretinde bir açıklama yapan Gürpınar, Ömer Lütfi Özaytaç İlkokulunun donanımları ile birlikte çok güzel bir ilkokula dönüştüğünü, okulların ihtiyaç duyduğu destekleri vereceklerini, daha önce ilkokul olarak kullanılan ancak yeni binanın yapılması ile ihtiyaç dışına çıkan diğer binanın onarımları tamamlanarak, bölgede ihtiyaç duyulan Anaokuluna çevrileceğini, okulun çevre düzenlemesinin ihalesinin tamamlandığını, yakında iş teslimi yapılarak 2013-2014 öğretim yılına yetiştirileceğini, Milli Eğitim Müdürlüğünün iletişimi ile Belediye Başkanlığının okul bahçesindeki düzenlemelere destek vereceklerini, bu nedenle eğitime destek olan tüm kuruluşlara teşekkür ettiğini ifade etti. 


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °