Misak-ı Milli´de Muhteşem Konser

Safranbolu Belediyesi tarafından hazırlanan Geleneksel Ramazan Akşamlarında sona gelinirken, dün akşam Misak-ı Milli Demokrasi Meydanında Yusuf Güney rüzgârı esti.

GÜNCEL 13.06.2018 14:51:58 0
Misak-ı Milli´de Muhteşem Konser

 

Ramazan ayının başlaması ile birlikte gerek çocuklarımıza eski ramazanları hatırlatmak gerekse Safranbolulu büyüklerin iftar sonrası aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirebilmeleri için Safranbolu Belediyesi tarafından hazırlanan Ramazan Akşamları, ünlü sanatçı Yusuf Güney konseri ile devam etti.

Teravih Namazının ardından başlayan ve yaklaşık iki saat süren konserde sanatçı sevilen eserlerini seslendirirken, meydanı dolduran binlerce Safranbolulu gönüllerince eğlendi.

Konserin ilk bölümünün sonunda sanatçıya Safranbolu maket evi ve çiçek takdim eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, Güney´e kendilerini kırmayıp geldiği için teşekkür ederken ; “Belediye olarak düzenledikleri Ramazan Akşamları etkinliklerinin ilk günden bu yana dolu dolu geçtiğini, programlardan dolayı olumlu geri dönüşlerin olmasının da kendilerini mutlu ettiğini” söyledi. 

Meydanı dolduran Safranbolulu vatandaşlara iyi eğlenceler dileyen Ürkmezer´in sahneden ayrılmasının ardından konser kaldığı yerden geç saatlere kadar devam etti.

Güney konser sonrası yaptığı kısa açıklamada, Safranbolu´yu çok sevdiğini, burada gördüğü ilgiden büyük mutluluk duyduğunu ifade ederken, kendisini ve ekibini Safranbolulularla buluşturan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ve tüm Safranbolululara teşekkür ettiğini söyledi.

 

 


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °