MİSAK-I MİLLİ´DE ORHAN ÖLMEZ RÜZGÂRI

Safranbolu Belediyesi Tarafından Düzenlenen Geleneksel Ramazan Akşamları Etkinlikleri Kapsamında Ünlü Sanatçı Orhan Ölmez Safranbolulu Müzik Severlere Muhteşem Bir Konser Verdi

GÜNCEL 12.07.2015 17:03:58 0
MİSAK-I MİLLİ´DE ORHAN ÖLMEZ RÜZGÂRI

Geleneksel Ramazan Akşamlarının vazgeçilmezi olan Ramazan Konserlerinin bu yılki konuğu ünü sanatçı Orhan ölmez oldu.
Teravih Namazının ardından başlayan konsere Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy´da katılırken alanı dolduran binlerce müzik sever Orhan Ölmez´in birbirinden güzel şarkıları ile gönüllerince eğlendiler.
Konserin hemen başında kısa bir konuşma yapan sanatçı, “Safranbolu Belediye Başkanımız Sayın Dr. Necdet Aksoy Beyefendiye böylesine güzel bir ramazan akşamında, böylesine güzel bir izleyici kitlesi ile bizleri buluşturduğu için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Safranbolu gerçekten anlatılanın da ötesinde müthiş bir kent. Bununla birlikte Sayın Başkanımız İstanbul Büyük Şehir belediyesinde görev yaparken Beyaz masanın da baş mimarlarından birisidir.
“Bu nedenle de kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Aksoy ise Ölmez´e önce çiçek ardından sanatçının resminin olduğu büyük bir tablo hediye etti.
Aksoy, Etkinlikte konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Ölmez´e Safranbolu´ya geldiği için teşekkür etti.
Ölmez´i Safranbolu´da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Aksoy, 'Ramazanın başlangıcından bugüne kadar etkiliklerimiz dolu dolu geçiyor. Geleneklerimizi yaşattığımız etkinliklerimizde değerli sanatçılarımız da etkinliklerimize renk katıyorlar. Orhan Bey de beğenerek dinlediğimiz bir kardeşimiz, kendisine hoş geldi diyorum.
İnşallah etkiliklerimiz ramazan ayının son gününe kadar devam edecek. Cenabı Hak´tan bayramlara da aynı coşku ile erişmeyi nasip etmesini niyaz ediyorum. ' diye konuştu
Konuşmanın ardından konserine devam eden Orhan Ölmez binlerce Safranboluluyla sevilen şarkılarını seslendirdi. Ölmez zaman zaman kendisine yakın olmak isteyen hayranlarını sahneye yanına aldı, fotoğraf çektirdi. Kendisine verilen Safran Kolonyası ve Safran Çiçeğini çok özel bir yerde saklayacağını söyledi.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °