MOBESELERE OCAK AYINDA 2 KAZA YANSIDI

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı tarafından paylaşılan Ocak ayı mobese görüntülerine Karabük´ten 2 kaza yansıdı.

GÜNCEL 28.01.2019 16:25:13 0
MOBESELERE OCAK AYINDA 2 KAZA YANSIDI

 

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı tarafından mobeselere yansıyan trafik kazaları paylaşıldı. Yayınlanan trafik kazalarında Ocak ayında Karabük´ten 2 kazada görüntülendi.

Mobeselere yansıyan ilk kaza Beşbinevler 1. Caddede gerçekleşti. Akşam saatlerinde Karabük istikametine giden araç ile 2. Caddeye geçmek isteyen araç çarpıştı. Karabük istikametine giden araç etrafında dönerek takla attı. Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı yayınladığı görüntüde ‘Kavşaklarda geçiş önceliğine uysalardı, bu kazalar olmayabilirdi.´ notu geçildi.

Diğer bir kaza ise Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde yaşandı. Hastaneden çıkış yapan araç ile Alparslan Caddesinde seyir eden araç çarpıştı. Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı yayınladığı görüntüde ‘Trafik kurallarına uysalardı, bu kazalar olmayabilirdi.´ notu geçildi.

 


Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °