Muhtar Adaylarından Gazetemize Ziyaret

75.Yıl Mahallesi Muhtar adayı Şengül Orhan ve Yeşil Mahalle Muhtar adayı Fatma Aşık gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Dursun Doğan´ı ziyarette bulundular.

GÜNCEL 20.03.2019 16:17:56 0
Muhtar Adaylarından Gazetemize Ziyaret

 

Muhtar adayları yapılacak icraatlar konusunda Genel Yayın Yönetmemiz ile istişare yaptılar. Doğan iki Muhtar adayına da başarılar diledi.

Yeşil Mahallede en iyi hizmeti vermek için elinden geleni yapacağını ifade eden Muhtar Adayı Fatma Aşık, ” Mahallemizin her türlü sorunuyla gönülden ilgileneceğim. Genci, yaşlısı, emeklisi, öğrencisi herkesin yanında ailesinden bir birey gibi bulunmak en büyük arzum. Rabbim´in izni, sizlerin desteği ile bu yola girdim. Muhtar adayınız olarak mahallemizi daha iyi bir konuma getirmek için çalışacağım. Yeşil Mahalle halkından bana inanıp desteklemelerini temenni ediyorum.” dedi.

75.Yıl Mahalle Muhtar adayı Şengül Orhan ” Mahallesi için gecesi gündüzü ayırt etmeksizin çalışacak çabalayacak bir muhtar adayı olduğumu söylemek istiyorum. Yenilikçilik ve çalışkanlıkla mahallemiz için yapılabilecek her türlü olanağın takipçisi olacağım. Sizlerin de desteği benimle olduktan sonra daha da güzel çalışmalar göreceksiniz.” dedi.


Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °