Müzik Okulundaki Öğrencilerin Yetenekleri Büyülüyor

Müzik Okulu´nda öğrencilerimiz yeteneklerini sergiliyorlar.

GÜNCEL 12.12.2018 14:47:05 0
Müzik Okulundaki Öğrencilerin Yetenekleri Büyülüyor

 

Safranbolu Belediyesine bağlı Safranbolu Kültür Eğitim Merkezi (SAKEM) bünyesinde her yaş grubu çocukların ve gençlerin yetenek ve ilgi alanlarına göre enstrümanların yer aldığı Müzik okulu sayesinde çocukların bireysel yeteneklerini keşfetme şansı yakalıyorlar.

Gümüş, konuyla ilgili yaptığı açıklama da “Çocuklarımız bizim geleceğimizin teminatıdır ve onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilerimizin gelişimi için her desteği sağlıyoruz. Öğrencilerimizin istek ve taleplerini dinleyerek, buradan çıkacak başarılar ilçemizdeki diğer öğrencilere ve miniklere ilham verecek, yol gösterecektir' dedi.

Gümüş, ‘Bir çocuğun yeteneğini keşfetmek için onları iyi tanımamız ve fırsat vermemiz gerekmektedir. Çünkü her çocuğumuzun keyif aldığı ve ilgi duyduğu yönler farklıdır. Yeteneklerin keşfinde çocuklarımızın merakları desteklenmeli ve farklı etkinleri deneyimlemesine destek olunmalı, fırsat verilmelidir. Bizde bu anlayışla Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak çocuklarımız Akademik başarılarının yanında bireysel yeteneklerini ortaya çıkarmak için müzik, spor, fen ve sosyal bilimler gibi tüm alanlarda yanlarındayız. Öğrencilerimizin yeteneklerinin keşfinde bizlere bu imkânı sağlayan Safranbolu Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Dr. Fatih Ürkmezer´e çok  teşekkür ediyorum ´dedi.

 


Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °