MY Koleji Safranbolu Kampüsü açıldı

Türkiye´nin çeşitli illerinde 17 şubesi bulunan Özel Murat Yıldırım Eğitim Kurumları (MY Koleji) 18. Şubesini Safranbolu´da açtı.

GÜNCEL 8.09.2018 15:55:40 0
MY Koleji Safranbolu Kampüsü açıldı
 
 Nitelikli eğitimin adresi hedefiyle yola çıkarak, Türkiye´nin birçok kentinde kampüsleri bulunan Özel Murat Yıldırım Eğitim Kurumları´nın (MY Kolej) Safranbolu Kampüsünün açılış törenine Vali Kemal Çeber, Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, 26. Dönem Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal, 22, 23 ve 24. Dönem Çorum Milletvekili ve MY Eğitim Kurumları Kurucusu Murat Yıldırım, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Fatih Ürkmezer, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katıldı.
 
Açılış töreninde konuşan ve törenlerinde bulunmaktan en fazla keyif aldığı kurumların başında okulların geldiğini ifade eden Vali Kemal Çeber, “Geçen sene 37 bin civarında bu sene ise 38 bin civarında öğrencimiz eğitim öğretim hizmetinden yararlanacak, 3 bin 200 civarında öğretmenimiz var büyük bir eğitim öğretim camiası. Eğitim öğretim sadece okulların ve öğretmenlerin işi değil, eğitim öğretim hepimizin işi. Okullar, veliler ve eğitim camiası sacayağını oluşturan unsurlardır. Sevgili velilerimize burada çok iş düşüyor, çocuk evinde güzel kahvaltısını yapmazsa, evinde huzuru olmazsa eğitim öğretim hizmetlerinin bir sacayağı eksik kalacaktır, çocuğun okula keyifle gelmesi lazım. Diğer bir sacayağı da okullarımız. Ben okullar açık olduğu zaman çok sık okulları ziyaret ederim. Öğrencinin gözlerine baktığım zaman o öğrencinin okula severek mi geliyor, zorla mı geliyor, o dersten keyif alıyor mu-almıyor mu? Artık bunları anlar hale geldik. Aynısını öğretmenlerimizin gözlerinden de anlarız, dolayısıyla onlarında gülen gözlerle bakması lazım. İdarecilerin yani bizlerin de üzerine düşeni yapması lazım, buraların güvenliği, genel anlamdaki koordinasyonu ve bu hizmetlerin sunumu ve denetlenmesi noktasında bizler üzerimize düşeni yapınca bu iş aliyyülâlâ gayet güzel gider. Biz bugüne kadar Karabük´te bunu başarmışız, son 10 yılda ilimiz hep ilk beşin içinde. Birçok kamu görevlisi sadece çocuğunu Karabük´te okutmak için tayin olup geliyor bu bizim için bir gurur vesilesidir. Böyle bir yatırımı ilimize yaptıkları için ülkemizde artık marka haline gelmiş olan Murat Yıldırım Eğitim Kurumlarını ilimize kazandırdıkları için tebrik ediyorum.”diye konuştu.
 
Anaokulu, ilkokulu, ortaokulu ve Anadolu lisesini bünyesinde barındıran Karabük´ün en yeni eğitim kurumu MY Kolej Safranbolu Kampüsü´nün açılış kurdelesi Vali Kemal Çeber ve törene katılan protokol üyeleri tarafından kesildi.
 
Protokol üyeleri ve açılışa katılan davetliler, kurdele kesiminin ardından 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılından itibaren hizmet vermeye başlayacak olan içerisinde konferans salonu, kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı aktivite alanlarının ve laboratuvarların yanı sıra sanat atölyelerinin de yer aldığı kampüste incelemelerde bulunuldu.

Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °