Nevzat Şahinden Çağrı

Kardemir DÇ. Karabükspor Başkanı Nevzat ŞahindenTaraftara çağrı Şahin ;Şehir Olarakta Takıma Destek Vermemiz Lazım, Tribünlerdeki İstenmeyen Olaylar Bizi Maddi Ve Manevi Olarak Çok Yıpratıyor.

GÜNCEL 27.01.2012 17:38:41 0
Nevzat Şahinden Çağrı

Kardemir D.Ç Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, takımın başarısı için herkesin destek verdiğini buna Karabük halkının da biraz daha omuz vermesi gerektiğini söyledi. 
Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin sahalarında puan kaybına tahammüllerinin kalmadığını söyleyerek, Manisa maçında taraftarların tribünleri doldurarak takıma tam destek olmaları çağrısında bulundu. Şahin, bu saatten sonra Karabük halkının takıma destek olması gerektiğini belirterek, 'Sahamızda Manisaspor karşısında mutlaka kazanmamız gerekiyor. Puan kaybına özelliklede sahamızda tahammülümüz yok. Yeni bir kadro kurduk. Bizim transfer yapmamız takıma inanmamız yetmiyor. Şehir olarak ta takıma destek
vermemiz lazım. Tribünlerdeki istenmeyen olaylar bizi maddi ve manevi olarak çok yıpratıyor. Kalecimiz Orkun'la taraftar arasında yaşanan olaylarda 80 bin TL para cezası ve eleştiriler aldık. Trabzonspor maçında da 40 bin TL ceza aldık. Bundan sonra herhangi bir ceza almamız için dikkatli olmamız gerekiyor. Şehrin takımına sahiplenmesi gerekiyor. Takımlar arasındaki yarış lig sonuna kadar devam edecek. Onun için el birliği verip takımımızın arkasında durmamız gerekiyor. Bu saatten sonra artık yapılacak bu.
Biz yönetim olarak üzerimize düşen görevi yaptık. Kardemir'in, valimizin, emniyet müdürümüzün, belediye başkanımızın desteği arkamızda ama şehir olarak bir türlü o desteği tribünlerde göremedik. En azından tribünleri doldurmamız hem kendimize hem de takıma zarar vermeden destek olmamız gerekiyor' dedi.   
Öte yandan Kırmızı-mavili takım hafta sonu oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını ise teknik direktör Bülent Korkmaz nezaretinde sürdürüyor.


Salı 21.4 ° / -2.7 °
Çarşamba 24.5 ° / 4.7 °
Perşembe 25.8 ° / 7.6 °