Nisan ayı YÖGEP toplantısı yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Yönetici Gelişimi Programı (YÖGEP) Nisan ayı faaliyetine İzmir Bakırçay Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeki Tekin misafir edildi.

GÜNCEL 21.04.2021 18:23:41 0
Nisan ayı YÖGEP toplantısı yapıldı

 

Karabük´teki tüm okul idarecilerinin katılımıyla, video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen programda moderatörlüğünü Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Muhammet Nuri Ataseven´in yaptı.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş programa katılımlarından dolayı Prof. Dr. Zeki Tekin´e teşekkür ederek başladığı konuşmasında, 'YÖGEP ve DÖGEP gibi programlarda kıymetli hocalarımızı misafir ediyoruz. Onların engin tecrübelerinden, fikirlerinden ve bilgilerinden faydalanıyoruz. Bugünkü programda daha önce Karabük Üniversitemizde çalışmış olan ve o dönemde çok yakın çalıştığımız, bizlere desteklerini esirgemeyen saygıdeğer hocamızı, önemli bir konu ile misafir ediyoruz. Programımızın hayırlı olması temennisiyle bu programın organizesinde bulunan Şube Müdürümüz Muhammet Nuri ATASEVEN´e, değerli yöneticilerimize, siz değerli hocama teşekkür ediyor, Ramazan ayınızı tebrik ediyorum.' dedi.
İzmir Bakırçay Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeki Tekin tarafından, 'Kültür ve medeniyetimizin düşünceye, varlığa, insana, eğitime, bilime, sosyal hayata, şehre, sanata, mimariye, dil ve edebiyata yansımaları' konulu bilgilendirmesi ile seminer son buldu.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °