'Öğrenci Düşüp Hayatını Kaybetti' Dedikodusu

Karabük`te kar yağışı nedeniyle sabah bir öğrencinin düşüp hayatını kaybettiği dedikodusu yayıldı. Yetkililer yalan ve dedikodu türü haberlere inanılmasını söyledi.

GÜNCEL 11.12.2013 13:07:14 0

Karabük’te Cumartesi gününden buyana devam eden yoğun kar yağışı beraberinde dedikoduları ve yalan haberleri de getirdi. Özellikle okulların tatil olup olmadığı konusundaki dedikodu haberlerine vatandaşların itibar etmemesi istenirken, bu konudaki gerekli tüm haberlerin Karabük Valiliğinin internet sitesinden duyurulduğu bildirildi.

Öte yandan bu haberlerin yayılmasında Karabük’teki Ajansların da katkısının olduğuna işaret edilirken, Ajansların İlçelerdeki okulların tatil haberini Karabük diye geçtiği ve bu nedenle de vatandaşların yanıldığı ifade edildi.

Diğer yandan “okula giderken, bir öğrenci kayganlaşan yolda kayarak hayatını kaybetti, okullar tatil olsaydı böyle bir şey yaşanmayacaktı” gibi yalan haberlerin ortaya atıldığı bildirilirken, yapılan açıklamalarda bu tür haberlere de yetkili kurumlar açıklama yapmadıkça kimsenin itibar etmemesi istendi.


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °