Öğrencilere Motivasyon Ziyaretleri Devam Ediyor

Safranbolu Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş okul ziyaretleri çerçevesinde Altınsafran İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Ziyarete Şube Müdürü Ayhan Yılmaz da katıldı.

GÜNCEL 6.04.2019 13:37:15 0
Öğrencilere Motivasyon Ziyaretleri Devam Ediyor

 

Eğitim süresince çocukları hayata hazırlanırken, paylaşmayı, dayanışmayı, sosyalleşmeyi ve birlikte çalışmayı öğrendiklerine ifade eden Gümüş, “İlkokullar da genellikle eğitimin amacı çocuklarda öğrenmeye ilgi uyandırmak ve çocuğun var olan yeteneklerini görünür kılmaktır. Bu anlamda eğitimin en iyi fiziki şartlarda, en iyi donanımla verilmesi adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve okullarımıza destek oluyoruz. Daha güzel bir gelecek için daha çok çalışıp yarınlara daha iyi hazırlanmanız gerekir.' dedi  

Gümüş öğrencilerle bahçede top oynayarak onların dilek ve temennilerini dinledi.Öğrenciler ise  sohbet etme fırsatı bulduklarından dolayı sevindiklerini belirttiler.

 Safranbolu Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Okul idaresi, öğretmenlere ve çalışanlara okulda yürüttükleri başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek ziyaretini tamamladı.


Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °