Okul Bahçeleri Sırasıyla Asfaltlanıyor

Cadde ve sokaklarda asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Karabük Belediyesi, okullardan gelen talep doğrultusunda fırsat buldukça öğrencilerin eğitimlerini daha sağlıklı bir ortamda yapabilmesi amacıyla okul bahçelerinde asfalt ça

GÜNCEL 26.11.2019 13:17:32 0
Okul Bahçeleri Sırasıyla Asfaltlanıyor

 

Yapılan asfalt çalışmaları ile okul bahçelerinin daha düzgün olması, öğrencilerin daha rahat hareket etmesi çamur ve kirli ortamdan kurtulması hedefleniyor.

Eğitimin her zaman için desteklenmesi ve geliştirilmesi gerektiğini vurgulayan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Eğitim ortamının rahat olması için belediye olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını ve bundan sonrası için de yapmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Vergili; “Çocuklarımızın teneffüslerde okul bahçesinde rahatça oynayabilmeleri için ekiplerimiz okul bahçelerinde asfalt çalışması yapıyor. Çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim almaları, oyun oynamaları ve mutlu olmaları için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bizler geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha iyi bir ortamda eğitim sağlama gayreti içerisindeyiz” dedi.


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °