Okullar Hayat Olsun Projesi Hayat Veriyor

Safranbolu Belediyesi, Safranbolu Kaymakamlığı ve Safranbolu Orman İşletme Müdürlüğü paydaşlığında Ovacuma ve Safranbolu'da iki okulun dahil edildiği projede okul bahçesine yapılacak futbol, voleybol sahaları ve çevre düzenlemeler

GÜNCEL 4.05.2012 19:57:16 0
Okullar Hayat Olsun Projesi Hayat Veriyor

Açılış konuşmasını yapan ilçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Derin yaptığı konuşmada projenin okullara vereceği katkının öneminden bahsederek emeği geçenlere teşekkür etti.
Daha sonra söz alan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy yaptığı konuşmada bu projenin ilk gündeme geldiğinde ilk olarak Altın Safran İlköğretim Okulu’nun akıllara geldiğini bu noktada bahçenin projeye uygun olduğunu söyledi.
Projenin Belediye tarafından projelendirildiğini belirten Başkan Aksoy, mahallenin ihtiyacını karşılayacak oturma alanlarını içinde barındıran bir peyzaj ve bahçe düzenlemesi ile mahallelinin de ihtiyacını karşılayacak bir uygulamanın hizmete alınacak olmasının mutluluk verici olduğunu belirterek hayırlı olsun dedi.
Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan ise projenin okulların bahçelerinin kullanılması ve paylaşılması açısından çocukların eğlenebilmesi ve en güzel biçimde bilinçlendirilmesinin önem taşıdığını belirterek yapılacak çalışmanın korunması gerektiğine vurgu yaptı ve uygulamanın Safranbolu’da ve Ovacuma’da iki okulda yapılacağını ifade etti.Altın Safran İlköğretim Okulu Halkoyunları ekibinin yaptığı gösterinin ardından okul bahçesinde protokol imzaları atıldı.
İmza töreninin ardından öğrenciler tarafından hazırlanan Altın Safran İlköğretim Okulu Spor Kulübü tarafından hazırlanan proje sergisi gezildi. Okullarının bahçesine yapılmasını istedikleri spor tesislerinin projesini hazırlayan öğrenciler maket değil gerçek saha istiyoruz mesajı verdi.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °