“Onların talep ettiği her işi imkanlarımız dahilinde çözüyoruz”

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse asfalt çalışmalarının hava koşulları ve üretim imkanları müsaade ettikçe devam ettiğini belirterek, “Safranbolu´muzun kıymetli vatandaşları bilsin ki, onların talep ettiği her işi imkânlarım?

GÜNCEL 23.08.2022 15:02:00 0
“Onların talep ettiği her işi imkanlarımız dahilinde çözüyoruz”

 

Asfalt sezonunun açılmasıyla çalışmalara başlayan Safranbolu Belediyesi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Safranbolu Belediyesi tarafından 2022´de 20 bin ton asfalt hedefinin olduğu ifade edilmişti, şu ana kadar hedefin yarısı tamamlandı.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “2022 planlamamızı yaptık ve havaların ısınmasıyla asfalt çalışmasına başladık. Bir ara hava yağışlı gittiği için ara vermek zorunda kaldık, yağış bitince devam ettik. Yani hava şartları müsaade ettiği sürece, sezon sonuna kadar asfalt serimini aksatmadan sürdüreceğiz.” dedi. 

“Onların talep ettiği her işi imkânlarımız dahilinde çözüyoruz”

Çiçek, sebze, ahşap ve metal malzemelerinde olduğu gibi asfaltlarını da kendilerinin ürettiğine vurgu yapan Köse, “Asfalt serimi yapan personelimiz sürekli sahada. Eğer onları bir gün asfalt dökerken göremiyorsanız, bilin ki üretim aşamasındadırlar. Safranbolu´muzun kıymetli vatandaşları bilsin ki, onların talep ettiği her işi imkânlarımız dahilinde çözüyoruz.” dedi.

Söz konusu taleplerden birinin Aşağı Tokatlı Bağları Mahallesi´ni Esentepe Mahallesi´ne bağlayan Özgür Sokak´ta yerine getirildiğini ifade eden Köse, “Yaz sezonunun sonuna kadar 20 bin ton hedefimizi gerçekleştireceğiz.” dedi.

/resimler/2022-8/23/1516072725141.jpg

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 20 bin ton hedefinin 10 bin tonuna ulaşıldığını ve yaz sezonunun sonuna kadar ihtiyaç olan yerlere asfaltlamanın yapılacağını bildirdi. 


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °