ÖTÜKEN FIRAT´I ANDI

Ötüken Dergisi Karabük Temsilciliği 2 yıl önce Ege Üniversitesi´nde hainler tarafından şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu´nu andı.

GÜNCEL 20.02.2017 01:07:47 0
ÖTÜKEN FIRAT´I ANDI

 

Ötüken Dergisi Karabük Temsilciliği tarafından 100. Yıl Merkez Cami yanında 20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesi´nde PKK´lı hainlerce şehit edilen ailesinin tek çocuğu, okulunun bitmesine 3 ay kalmış Tarih bölümü öğrencisi, vatanını, bayrağını, devletini, milletini seven ve bu uğurda da canını feda eden Fırat Yılmaz Çakıroğlu´nu anma programı düzenlendi.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu´nun ruhuna Kur´an-ı Kerim tilavetinin yapılmasının ardından Ötüken Dergisi Karabük Temsilciliği adına basın açıklaması yapan Tayfur Şahiner, programa katılanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Bu gün burada toplanmamızın sebebi 20 Şubat 2015 tarihinde PKK´lı hainlerce Ege Üniversitesi´nde şehadet şerbetini içen aziz şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu´nu anmak, değerli hatırasına bir nebzede olsa sahip çıkabilmektir. Tarih 20 Şubat 2015 hainlerin kol gezdiği üniversite kampüsleri o gün aramızdan canımızdan bir can aldı. Emeği geçenlere, kirli siyaset yaparken; vatanına, milletine, bayrağına bağlı gencecik yiğitleri feda edenlere, hesabını sormayanlara yazıklar olsun. Türk milletinde Fıratlar bitmez, Asil Türk milleti ve gençliğinin ayak bastığı her yerde size nefes almak bile haram olacak, intikam ateşiyle yanıp tutuşacağız. Er yada geç sizi de yakacağız. İçin rahat olsun Fırat´ım. Atsız Atamızın da dediği gibi, ´selam sana ey yılları heba olan genç´” dedi.

´Ne Mutlu Türküm Diyene´, ´Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez´ sloganları atan Türk Milliyetçileri, Caner Kara´nın kaleme aldığı ´Kürşat´ın Sofrasında´ isimli şiiri okudu.


Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °