Öykü Arin ve anne Eylem Şen Yazıcı´dan teşekkür kartı

Lösemi ile mücadele eden 4 yaşındaki Öykü Arin ve annesi Eylem Şen Yazıcı Çaycuma´da yürütülen kök hücre kampanyası nedeniyle kampanyası düzenlenmesi etkinliği için teşekkür kartı gönderdi. E

GÜNCEL 25.07.2019 17:33:45 0
Öykü Arin ve anne Eylem Şen Yazıcı´dan teşekkür kartı

 

ğitim Sen Çaycuma Temsilciliğinden yapılan açıklamada, 'Bu güzel kartlar için Sevgili Öykü Arin´e ve annesi Eylem Şen Yazıcı´ya teşekkür ediyoruz. Öykü Arin´in iyileşeceğine bütün kalbimizle inanıyoruz. Öykü Arin´i çok seviyoruz ve önümüzdeki yıl Çaycuma´da 16´ncısını yapacağımız uçurtma şenliğine bekliyoruz' denildi. Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği ve KESK Çaycuma Bileşenlerinin çağrısıyla geçtiğimiz ocak ayında Öykü Arin ve tüm lösemi hastaları için Çaycuma´da Kızılay aracılığıyla iki kez kök hücre kampanyası yapılmış, kampanyaya çok yoğun bir katılım olmuştu. 
Uygun ilik bulunamaması nedeniyle Öykü Arin için 2 buçuk ay önce annesi Eylem Şen Yazıcı´dan ilik nakledildi. İlik uyum sağlamayınca Öykü Arin´e bu kez babası Çağdaş Yazıcı´dan yarı uyumlu kök hücre nakli yapıldı. 3 Haziran´da yapılan naklin yüzde 98.5 oranında tuttuğu belirtildi. Öykü Arin´in tedavi süresi devam ediyor ve yarı uyumlu naklin tamamen başarılı olup olmadığını zaman gösterecek. 


Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °