Ozan SULTANBEKOV´dan Milletvekili UYSAL´a Ziyaret

Dombıra şarkısının söz yazarı ve bestekârı Halk Müziği Sanatçısı Ozan Arslanbek Sultanbekov, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ile birlikte AK Parti Karabük Milletvekili Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkan

GÜNCEL 24.02.2017 23:10:40 0
Ozan SULTANBEKOV´dan Milletvekili UYSAL´a Ziyaret

 

Halk Müziği Sanatçısı Ozan Arslanbek Sultanbekov, “Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal´ı Rektörlüğü döneminde Karabük Üniversitesi´nde ziyaret etmiştim. Üniversite kampüsünü gezmiş ve Ay Yıldızlı Stadyumdan çok etkilenmiş hayran kalmıştım. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN´ındestekleriyle Çerkez Karaçay Cumhuriyeti Nogay Bölgesine Kültür Merkezi yapma fikri ortaya çıkınca, projeye ilham kaynağı Karabük Üniversitesi Ay Yıldızlı Stadyumu oldu. Projeyi Karabük Üniversitesi Ay Yıldızlı Stadyumundan etkilenerek,‘Biz Türkler hep at üstünde yaşan bir medeniyet olduğumuz için.´At Nalı şeklinde hazırladık. Sayın UYSAL,Bize ilham oldu eminimki başkalarına da başka konularında ilham oluyordur.  İnanıyorum ki; Başarılı bir Rektörlük görevinden sonra Milletvekilliği döneminde de Karabük ve Türkiye´ye hayırlı hizmetler yapmaya devam edecek.” dedi.

 AK Parti Karabük Milletvekili Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal, “Böyle anlamlı bir projeye katkı sunmuş olmak beni ziyadesiyle mutlu etti. Ziyaretlerinden de ayrıca mutlu oldum. İnşallah Kongre Merkezi yapılır ve bize de yerinde görmek nasip olur.” dedi.

 Ozan Sultanbekov,  Milletvekili Gündoğdu Ve Milletvekili Uysal, önce Karabük Üniversitesi Ay Yıldızlı Stadyum için hazırlanmış tanıtım filmini izlediler, sonrada Kültür Merkezi projesini incelediler.


Perşembe 25.9 ° / 8.4 °
Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °