Özata ve Dinlemez ailesinin mutlu günü

Karabüklü Bürokrat, Kastamonu Ticaret İl Müdürü Sefa Özata’nın oğlu Çevre Mühendisi Süha Özata, Polis Memuru Merve Dinlemez ile Kastamonu’da düzenlenen muhteşem düğün ile hayatını birleştirdi.

BÖLGE 3.10.2022 14:07:00 0
Özata ve Dinlemez ailesinin mutlu günü

Kastamonu’da düzenlenen düğün merasimine, AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik. CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı. Kastamonu Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu. Kastamonu Üniversitesi Önceki Dönem Rektörü Sait Aydın, Kastamonu Belediyesi Önceki Dönem Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Vali Özel Kalem Müdürü Ahmet Dağlı, Sakarya Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, Kastamonu İl Müftüsü Mustafa Bilgiç, siyasi parti temsilcileri ve yönetimleri, kamu kurumları bölge ve il müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve yönetimleri, oda ve kooperatif başkanları ve yönetimleri, iş insanları, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Ayrıca düğün merasimine katılamayan bir çok siyasi, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri de mektup göndererek Süha ve Merve çiftinin mutlu gününü kutladı.

Süha ve Merve çiftinin nikah törenini Kastamonu Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu gerçekleştirirken Özata çiftinin nikah şahitliklerini AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Kastamonu Üniversitesi önceki dönem Rektörü Sait Aydın, Kastamonu Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, Kastamonu İl Müftüsü Mustafa Bilgiç, İş İnsanı Zeki Kefeci, Esnaf Odası ve Esnaf Kefalet Birliği Başkanı Dursun Ergin gerçekleştirdi.

Çiftin nikahını kıyan Kastamonu Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu yaptığı konuşmada, “Cenabı Allah iki cihan saadeti versin. Ailenin sağlam olması toplumun, sokağın, mahallenin, ilçenin, ilin sağlam olması demek. Topyekûn Türkiye'nin sağlam olması demektir. Genç kardeşlerimiz iyi günde kötü günde diye imza atıyorlar. Biz öyle bir milletiz ki imza atmadan da iyi günde kötü günde hep birlikteyiz. Ailenin sağlam temelleri üzerinde yürümesine ben 4S kuralı diyorum. Birincisi sevgi. ikincisi saygı, Birbrinize saygıyı kaybetmeyin. Üçüncüsü sadakat. Dördüncüsü ve en önemlisi ise sabır. Farklı özellikleriniz, farklı alışkanlıklarınız var. Artık ikiniz ailesiniz. İncir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden tartışmaları büyütmeyin. Cenab-ı Allah boy boy evlatlar versin. Boyunuz boylansın, soyunuz soylansın. Yolunuz Cumhuriyet yolu olsun.” ifadelerine yer verdi.

İl Müdürü Özata’dan gelini Merve’ye büyük jest

Gelini Merve ve oğlu Süha’nın fotoğraflarını 7.50 TL’lik posta pulu yaptıran Kastamonu Ticaret İl Müdürü Sefa Özata, posta pulunu gelini Merve’ye takdim ederek  oğlunun velayetini gelinine teslim ettiğini söyledi.

Özata’dan teşekkür mesajı

Karabüklü Bürokrat, Kastamonu Ticaret İl Müdürü Sefa Özata ise düğün sonrası “Bizleri yalnız bırakmayarak oğlum Süha Özata’nın düğün merasimine katılarak onurlandıran” diyerek başladığı paylaşımda düğün merasimine katılan bütün protokol üyelerine ve davetlilere, düğün merasimine mazeretleri sebebiyle katılamayıp kutlama mektubu göndererek, çelenk, çiçek göndererek, mesaj atarak ve bizzat arayarak kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

 Kastamonu Ticaret İl Müdürü Sefa Özata, mesajında, “Bizleri yalnız bırakmadıkları için minnetlerimi sunar, saygı ve sevgiyle çok teşekkür ederim. İyiki varsınız.” ifadelerine yer verdi.


Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °