Özçelik İş Sendikası Karabük Şubesi iade-i ziyaretlere başladı

Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri iade-i ziyaretlere başladı.

GÜNCEL 12.11.2021 13:37:32 0
Özçelik İş Sendikası Karabük Şubesi iade-i ziyaretlere başladı

 

Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kaplan, Hidayet Büyükdoğan, Ali Gürcan Barlas ve İsa Aydın Karabük Valisi Fuat Gürel´i ziyaret ederek iade-i ziyaretlerine başladı.
Vali Gürel, Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini sunarken, başarılar diledi.
Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz´da Vali Gürel´e yaptıkları ziyaretten bir hayli memnun kaldıklarını ifade ederek teşekkür etti.
Geçtiğimiz 10 Ekim tarihinde kongresini gerçekleştiren Özçelik İş Sendikası Karabük Şube´sinde göreve gelen yeni şube başkanı ve yönetimi bir aydır yoğun şekilde yaşadıkları ‘hayırlı olsun´ ziyaretleri halen devam ederken Özçelik İş Sendikası Karabük Şubesi yönetimi de iade-i ziyaretlerini sürdürüyor.

/resimler/2021-11/12/1339461009715.jpg

Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kaplan, Hidayet Büyükdoğan, Ali Gürcan Barlas ve İsa Aydın İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ´u ziyaret ettiler.

Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz, Karabük İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ´a makamında gerçekleştirdiği ziyarette, hayırlı olsun dileklerini aldı.
Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kaplan, Hidayet Büyükdoğan, İsa Aydın ve Ali Gürcan Barlas, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin´i ziyaret ettiler.
Başsavcı Kesgin´i makamında ziyaret eden Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ile yöneticileri, bir süre sohbet ettiler ve Kesgin´in ‘hayırlı olsun´, başarı dileklerini aldılar.

/resimler/2021-11/12/1340061010252.jpg


Perşembe 25.9 ° / 8.4 °
Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °