ÖZEL ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Safranbolu Kent Konseyi Gençlik Meclisinin ‘ Engelleri Sevgi İle Aşıyoruz ‘ adı altında düzenlediği program kapsamında Özel Çocuklar gönüllerince eğlendi.

GÜNCEL 4.12.2016 11:56:45 0
ÖZEL ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Safranbolu Belediyesinin de desteklediği program Safranbolu Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenirken Kent Konseyi Kadın Meclisi de programa destek verdi.

Program kapsamında Kent Konseyi Üyeleri ile özel çocuklar Misak-ı Milli Demokrasi Meydanında buluşurken buradan Hıdırlık Seyir Tepesine geçildi. Burada hatıra fotoğrafı çekiminin ardından Özler Aile Çay Bahçesine geçildi.

Program Özel Çocuklar ve aileleri ile Kent Konseyi Üyelerinin yapılan ikramlar, yarışmalar ve çeşitli eğlenceleri ile devam etti.

Program öncesi bir konuşma yapan Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Hasbi Ünal; “ Safranbolu Kent Konseyi olarak gerek meclisimiz, gerek kadın ve gençlik meclisi olarak farkındalık oluşturmak için toplum yararına olan çeşitli etkinlikler düzenlemekteyiz. Bu kapsamda Gençlik Meclisi olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti ile ‘Engelleri Sevgi İle Aşıyoruz ‘ adı altında Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunana çocuklarımız ile güzel bir gün geçirmeyi hedefledik. Bu kapsamda çocuklarımız ile bir süre gezdikten sonra çeşitli ikramlarımızın ve eğlencelerin bulunduğu programda buluştuk. Çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Ünal projede emeği geçen Başta Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Belediye çalışanları, Dezavantajlılar Meclis Üyelerine, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Yönetimine teşekkür ettiğini söyledi.


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °