Özel Çocuklar İtfaiyede

Profesyonel kadrosu, Safranbolu´da ve yakın bölgelerdeki yangınlara hızlı müdahalesi ile göz dolduran Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü kamu kurum ve kuruluşları ile öğrencilere verdiği eğitim ve seminerlerle de dikkatleri üzeri

GÜNCEL 22.10.2019 14:12:13 0
Özel Çocuklar İtfaiyede

 

Her yıl belirli periyotlar halinde ilköğretimden üniversite çağlarındaki öğrencilere kadar eğitim veren İtfaiye Müdürlüğü bu hafta Safranbolu Hasan Gemici Özel Eğitim Okulu öğrencilerini misafir etti.

İtfaiye Müdürlüğünün gerçekleştirdiği eğitimlerin özellikle yangına ilk müdahalede etkinli olacağını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse; “ Müdürlüğümüz bünyesinde eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte okullara yönelik eğitim çalışmalarını hızlı bir şekilde başlattık. Müdürlüğümüzün deneyimli personeli tarafından çocuklarımıza yangın anında yapılması gerekenler, yangına ilk müdahale gibi teknik bilgiler uygulamalı olarak veriliyor” dedi.

Bu hafta Hasan Gemici Özel Eğitim Okulunda eğitim gören özel çocukların misafir edildiğini hatırlatan Köse; “ Özel çocuklarımızı topluma kazandırmak ve hayatlarını daha rahat idame ettirebilmek adına çeşitli çalışmalar projeler üretiyoruz. Safranbolu Belediye ailesi olarak evlatlarımızın eğitimlerine önem verdiğimiz kadar, onların sosyal yaşantılarını da düşünüyoruz. Yine bununla birlikte çocuklarımız bir yandan eğitim alırken bir yandan da hoşça vakit geçiriyorlar. Bu vesile ile özel çocuklarımızın eğitimlerinde önemli efor sarf eden aileleri ve öğretmenlerine teşekkür ediyor, bu tür eğitimlere devam edeceğimizi bir kez daha hatırlatmak istiyorum” şeklinde konuştu.


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °