ÖZEL İDARE BAYRAMLAŞTI

Karabük İl Özel İdaresinde ilk mesai gününde bayramlaşma töreni düzenlendi

GÜNCEL 19.09.2016 18:22:19 0
ÖZEL İDARE BAYRAMLAŞTI

 

Kurban Bayramı tatili sonrası ilk mesai gününde Özel İdare ek hizmet binasında Genel Sekreter Yardımcıları İsmail Kökcü, Bahattin Eroğlu, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen ve Özel İdare Birim Müdürleri Özel İdare Çalışanları ile bayramlaştılar.
Bayramlaşma töreninde konuşan Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Kökcü, “Değerli Çalışma arkadaşlarım; hepinizin ve ailenizin geçmiş Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Rabbim yapmış olduğunuz ziyaretlerinizi kabul eylesin. Kurban teslimiyet demek, Kurban yaklaşmak demek, Kurban aynı zamanda samimiyet demek, ben Allah´a yaklaşmak için samimi duygularınızla yapmış olduğunuz kurbanların kabul olmasını ve yapmış olduğunuz ziyaretlerin mübarek olmasını diliyorum. Değerli Arkadaşlarım aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın olmasıyla beraber uzun zamandır
beraber çalıştığımız arkadaşlarımız var. Uzun mesailer yaptık, yorulduk,terledik, üşüdük, hastalandık. Hep beraber bunları yaşadık. Özveriyle çalıştığınızı biliyorum. Dolayısıyla bu özverinizden ve fedakarlıklarınızdan ötürü sizlere teşekkür ediyorum.
Öncelikle bugüne kadar farklı ortamlarda farklı şekillerde duymuş olduğunuz bir şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Hepimizin malumu ülkemiz, milletimiz 15 Temmuzda ciddi bir işgal hareketi ile karşı karşıya kaldı. Bu bize gösterdi ki bu ülkenin, bu milletin ve bu toprakların üzerinde içimizde ve dışımızdaki bir çok art niyetli insanların gözünün olduğunu emellerinin olduğunu bir kez daha ispat etmiş oldular. Biz bunu biliyorduk, bir çoğumuz bunu biliyordu. Bilmeyenlerde öğrenmiş oldu. Nasıl 3 kıtaya hükmeden koskoca İmparatorluk dediğimiz Osmanlı İmparatorluğunu bundan yaklaşık 100 yıl önce 7 düvel bir araya gelerek işgal etmek için kalkışmış oldukları savaşı bu millet her renkten her ırktan ve her dinden insanıyla göğüs göğüse savaşarak Çanakkale Geçilmez dedirtti ve Anadolu toprağını Misak-ı Milli sınırlarını can vererek, geleceğimizden vazgeçerek bizim dedelerimiz bu toprakları bizlere emanet ettiler. 15 Temmuz´da bunun bir benzeri idi. 15 Temmuz da 100 yıl öncesinde olduğu gibi bu ülkenin topraklarına canına malına göz diken hainlerin bu ülkeyi işgal etme ve ele geçirme hareketiydi. Bunu özellikle altını çizerek bilmenizi istiyorum. Bu tek başına FETÖ´nün kalkışabileceği altından kalkabileceği bir hareket değildir. Bunun altında farklı üçler farklı zihniyetler var. Bunu her birimizin böyle bilmesi gerekiyor. Yani bu güne kadar bizim üzerimizde kimler emeller beslemişse bugünde aynı emeller unutulmamıştır, hala yaşatılmaya devam etmektedir. İçimizdeki FETÖ Çetesi sadece bunların taşeronudur. Tekrar bayramınızı tebrik ediyorum ve yapmış olduğunuz özverili çalımlardan ötürü hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen ise, ´´Bir bayramlaşma vesilesiyle mesainin ilk günü olan bu günde sizlerle birlikte olmaktan duymuş olduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Bu vesile ile hepinizin bayramını en içten duygularımla kutluyorum.
Özel İdare Çalışanları olarak sizler bizlerin İl Genel Meclisinde almış olduğu kararları sahada uygulamakla mesul kişilersiniz. Çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Şunu çok iyi biliyorum ki İl Özel İdaresi çalışanlarımız bizim almış olduğumuz kararları saha da ekip ruhu ile en iyi şekilde uygulamaya çalışan ekibe sahibiz.
bir kez daha sizlerin bayramını ayrı ayrı tebrik ediyorum birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara diyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Genel Sekreter Yardımcıları ve İl Genel Meclis Başkanı çalışanlarla tek tek bayramlaştılar.


Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °