Özlem Aras Gürel, Devletin Şefkatli Eli olmaya devam ediyor

Vali Fuat Gürel´in eşi Özlem Aras Gürel, Karabük Valiliğinin yürüttüğü “Şefkat Eli” Projesi kapsamında sürdürdüğü aile ziyaretlerine devam ediyor.

GÜNCEL 5.09.2019 15:30:51 0
Özlem Aras Gürel, Devletin Şefkatli Eli olmaya devam ediyor

 

“Şefkat Eli” projesi kapsamında Karabük Merkezde üç aileyi evlerinde ziyaret eden Özlem Aras Gürel, vatandaşlarımızla yakından ilgilenerek gönüllerini almaya çalıştı.

Sosyal devlet anlayışının bir gereği olarak devletin bütün imkânlarıyla maddi ve manevi olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşının yanında ve hizmetinde olduğunun altını çizen Özlem Aras Gürel, ‘Dünyada sosyal politikalar konusunda en hassas ülkelerden biriyiz. Devletimiz bütün kurumları ile birlikte, engelli, yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her daim yanındadır. Bugün olduğu gibi bundan sonra ki süreçte de vatandaşlarımızın evlerine misafir olmaya devam edeceğiz.” diye konuşan Özlem Aras Gürel, ailelerin eğitim, sağlık ve ekonomik ihtiyaçlarının giderilmesi ve yaşam standartlarının yükseltilmesi için ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını ifade etti.

Ziyaretler kapsamında üç aileyi ziyaret eden Özlem Aras Gürel´e Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yasemin Canbaz eşlik etti.

 


Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °