Özlem Aras Gürel, Evde Eğitim gören çocukların karne heyecanına ortak oldu

Vali Fuat Gürel´in eşi Özlem Aras Gürel, Milli Eğitim Bakanlığının evde eğitim programından faydalanan Mimar Sinan Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Azra Kayalı, Karabük Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Okulu 1. Sınıf öğrencisi Ayşenaz

GÜNCEL 19.01.2019 13:36:12 0
Özlem Aras Gürel, Evde Eğitim gören çocukların karne heyecanına ortak oldu
 
İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu´nun eşi Nefise Vargeloğlu ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri ile evde eğitim gören öğrencileri ziyaret eden Özlem Aras Gürel çocuklarla yakından ilgilenerek karneleri ile çeşitli hediyeler verdi.
 
Çocukların aileleri ve öğretmenleriyle bir süre sohbet eden Özlem Aras Gürel 'Milli Eğitim Bakanlığımız, okula gitmekte zorlanan çocuklarımız için evde eğitim hizmeti vermektedir. Devletimiz hiçbir çocuğumuzun eğitimden yoksun kalmasını istemiyor.  Evde eğitim alan çocuklarımızın gelişimi, hayata en iyi şekilde hazırlanması için tüm imkanlarını seferber etmektedir. Bu kapsamda, evde eğitim alan çocuklarımızın ve ailelerinin karne sevincine ortak olmak  için karnelerini bizzat vermek istedik. Öğrencilerimizin başarılarının devamını dilerken, fedakarca bu çocuklarımızın evlerinde eğitim veren öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz.' dedi.

Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °
Perşembe 13.9 ° / 3.5 °