Özlem Aras Gürel Nisa Nur´un Okuma Yazma Sevincine Ortak Oldu

Vali Fuat Gürel´in eşi Özlem Aras Gürel, uzaktan eğitim yoluyla derslerine devam eden ve online olarak katıldığı dersleri sayesinde okuma-yazmayı öğrenen Nisa Nur´u evlerinde ziyaret ederek tablet hediye etti.

GÜNCEL 27.01.2021 15:47:45 0
Özlem Aras Gürel Nisa Nur´un Okuma Yazma Sevincine Ortak Oldu
 

Koronavirüs Salgını nedeniyle EBA üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilen derslerini hiç aksatmayarak takip eden ve okuma yazmayı öğrenen Nisa Nur´un sevincine ortak olan Özlem Aras Gürel, tablet, kırtasiye malzemesi ve çeşitli hediyeler vererek tebrik etti. 

Azmi ve gayreti için Nisa Nur´u kutlayan Özlem Aras Gürel, öğrenme azminin tüm eğitim hayatı boyunca devam etmesini temenni etti. 

Sömestr tatilinde oyunlar oynamasını ve kitaplar okuyarak okuma ve yazmasını geliştirmesini tavsiye eden Özlem Aras Gürel, '2020-2021 Eğitim Öğretim yılının ikinci dönemi  inşallah okullarımızda yüz yüze eğitimle açılacak. Uzaktan eğitim sürecinde gerçekleştirdiğin bu başarı yüz yüze eğitim ile daha da yukarılara taşınacaktır. Seni büyük gayretin dolayısıyla tekrar tebrik ediyorum, tüm öğrencilerimize örnek olacağına inanıyorum.'diye konuştu. 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Yasemin Canbaz´ın eşlik ettiği ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Nisa Nur ve ailesi anlamlı ziyaret ve hediyeler için Özlem Aras Gürel´e teşekkür ettiler.

Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °