Özlem Aras Gürel, protokol eşleriyle bir araya geldi

Vali Fuat Gürel´in eşi Özlem Aras Gürel, Karabük´te görev yapan kamu kurum ve kuruluş amirlerinin eşleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

GÜNCEL 7.01.2019 15:49:03 0
Özlem Aras Gürel, protokol eşleriyle bir araya geldi
 
Vali Gürel´in eşi Özlem Aras Gürel´in ev sahipliğinde Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmenevinde İlimizin protokol üyelerinin ve kurum müdürlerinin   eşleri katıldı.
 
Konuklarını kapıda karşılayan Özlem Aras Gürel, kurum müdürlerinin eşleriyle tek tek tanışarak, misafirlerine yakın ilgi gösterdi.
 
Kahvaltı sonrası konuklarıyla bir süre sohbet eden Özlem Aras Gürel, kahvaltı programına katılımlarından dolayı misafirlerine  teşekkür ederek, “Karabük´teki huzur ve hoşgörü ortamı ile birlik ve beraberliğimizden  doğan enerjinin tüm ilimizi sarmasını diliyorum. Protokol eşleri olarak bizlere de önemli görevler düşmekte, hep birlikte ilimizde projeler yürüterek sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışacağız. Kadının olmadığı bir sosyal yaşam düşünülemez.  Bizler ilimizde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin dediği gibi birer ´Gönül Elçisiyiz´. Toplumsal sorunlarımız sadece resmi sorumluları değil eşlerinide harekete geçirmeli. Birlikte atacağımız küçük adımların nice hayata umut olduğunu  ve  dokunduğunu gördükçe mutlu olacağız.' dedi.
 
Yürütülecek projeler ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından program sona erdi.

Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °