Pazar günü temayül var

Ak Parti Karabük İl Yönetimi ve Safranbolu İlçe yönetimi önceki akşam aday adayları ile birlikte Safranbolu Gerdan Restaurant´ta bir araya geldi.

GÜNCEL 15.11.2018 13:20:43 0
Pazar günü temayül var

 

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine 4.5 ay gibi bir süre kaldı. Ak Parti başta olmak üzere partilerde aday belirleme sürecinde hummalı bir çalışma göze çarpıyor. Ak Parti´de şuana kadar birbirinden değerli 11 isim aday adaylığı için müracaatını gerçekleştirdi ve kulis çalışmalarına başladı. 16 Kasım´da sona erecek olan aday adaylığı başvuru süresine kadar Ak Parti´de sayının dahada artacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Pazar günü 5000 Evler Seyran Düğün Salonunda yeni bir sistemle temayül yoklamasını gerçekleştirecek olan Ak Parti, Safranbolu Gerdan Restaurant´ta önceki akşam yemekli bir toplantı gerçekleştirdi. İl Başkanı İsmail Altınöz, İlçe Başkanı Ali Kaya ile bazı yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda aday adayları da hazır bulundular.

Düzenlenen toplantıya katılım gerçekleştiren il ilçe yönetim kurulu üyelerine ve aday adaylarına teşekkürlerini sunan Ak Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, kulis çalışmaları sürecinde aday adaylarının çalışmalarında başarılar diledi. Aday adaylarına atfen yaptığı konuşmada “Birbirimize karşı ölçülü, bir aile gibi dostane bir şekilde kulis çalışmalarımızı gerçekleştirelim. Birbirimize karşı herhangi bir kötüleyici söz sarfetmekten kaçınalım ve parti disiplini içerisinde hareketlerimizi düzenleyelim. Genel merkezimizin belirlediği seçim takvimine göre bu Pazar günü temayül yoklamamızı yapacağız bütün aday adaylarımıza başarılar diliyor, teşekkür ediyorum.”şeklinde ifadeler kullandı. Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Nurettin Emlik´te yapılacak olan temayül yoklamasının teknik bilgilerini içerin bir konuşma yaparak kimlerin nasıl ve ne şekilde oy kullancaklarını yönelik bilgiler verdi. Toplantı iyi temenni, dilek ve hoş sohbet sonrasında tamamlandı.   


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °