“Personelimiz en kaliteli hizmeti verebilmek için kendisi ile yarış halinde”

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarının sürdüğünü ve belediye personelinin Safranbolu halkına en kaliteli hizmeti verebilmek için kendileriyle yarıştığın

GÜNCEL 23.08.2021 21:15:44 0
“Personelimiz en kaliteli hizmeti verebilmek için kendisi ile yarış halinde”

 


Safranbolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri; su kanalı açma, arıza ve parsel yükseltme gibi çalışmalarını sürdürüyor.
Safranbolu Belediyesi olarak asfalttan kaldırım yenilemeye, parklardan alt yapıya kadar dört koldan çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü personelimiz; mevcut altyapı çalışmalarının yanında, caddelerdeki yağmur suyu ızgaralarında ve rögarlarda yağış olduğunda tıkanma tehlikesi yaşanmaması için tedbiri elden bırakmıyor. Bununla birlikte, meydana gelen arızalara da anında müdahale ediliyor.” dedi.
Safranbolu Belediye Başkanı Köse, “Daha önce de ifade ettiğim gibi, Belediye personelimiz Safranbolu halkına en kaliteli hizmeti verebilmek için kendisi ile yarış halinde. Bu vesile ile çalışmalarımızda bizlerden desteklerini ve dualarını esirgemeyen hemşehrilerime bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °