Prestij Maçlarına Çıkacağız

Karabükspor Mersin maçı hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Bülent Korkmaz Prestij maçlarına çıkacağız

GÜNCEL 29.03.2012 16:27:01 0
Prestij Maçlarına Çıkacağız

 Kardemir D.Ç Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, ligin bitimine 2 hafta ligde kalmayı garantilediklerini ve son iki maçlarına prestij için çıkacaklarını söyledi.
Yarın deplasmanda Mersin idman Yurduspor ile karşılaşacak olan Kardemir D.Ç Karabükspor 3 günlük iznin ardından dün akşam ve bugün sabah yaptığı idman ile hazırlıklarını tamamladı. Kayseri maçında sakatlanan ve omzu kırılan Tomiç ve Shelton sezonu kapatırken, cezalı olan Jahic ile birlikte sakat olan Uğur Uçar idmanda yer almadı. İdmanda izinli ve Mersin kadrosunda yer almayacağı öğrenilen Cernat, Seriç ve Mabiala da idmanda yer almadı.
Çamlık tesislerinde bugün yaptığı idman ile Mersin maçının hazırlıklarını tamamlayan kırmızı mavili ekibin teknik direktörü Bülent Korkmaz, 'Son iki maçımıza prestij için çıkacağız. Prestij demek en azından galip geldiğimiz zaman üst sıralara çıkacağız ve kulübümüze maddi gelir olacak. Ondan dolayı bu maçı önemsiyoruz.Hem kupada hemde ligde son 2 maçımızda gol yemememiz bizi sevindiriyor. Galibiyetlere devam etmemiz gerekir.Her maç gibi bu maçta zor olacak.Ama Mersin maçını kazanmaya oynayacağız' dedi.

 


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °