PROJE AKADEMİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından, Avrupa Birliği fonları ve Kalkınma Ajansı destekleri başta olmak üzere çeşitli konularda Proje Akademisi adı altında beşer günlük eğitimler gerçekleştirilecek

GÜNCEL 13.07.2016 19:24:53 0
PROJE AKADEMİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI


Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) resmi internet adresi üzerinden yapılan duyuruda, “Avrupa Birliği fonları ve Kalkınma Ajansı destekleri başta olmak üzere, Batı Karadeniz Bölgesi´nin farklı fonları kullanma kabiliyetini geliştirme, proje hazırlama kapasitesini arttırma, proje döngüsü yönetimi ve mantıksal çerçeve yaklaşımını güçlendirebilmek adına Zonguldak, Karabük ve Bartın illerinde Proje Akademisi adı altında beşer günlük eğitimler gerçekleştirilecektir.
Proje Akademisi kapsamında verilecek eğitimlerden kâr amacı gütmeyen kurum ve kuruluş çalışanları faydalanabilecektir. Katılımcılar, çalıştıkları kurum/kuruluşlar tarafından görevlendirilen ve aşağıda belirtilen linkte verilen formu dolduran çalışanlar arasından seçilecektir.
Kontenjan her bir eğitim grubu için 20 kişi ile sınırlı olduğundan, başvurular başvuru formunda yer alan cevapların değerlendirilmesiyle ve Ajans personelinden oluşan bir komisyon vasıtasıyla eğitim katılımcı listesi belirlenecektir. Eğitime bir kurumdan en fazla bir kişi katılım sağlayabilecektir. Aynı kurum adına yapılacak ikinci başvurular yedek liste dahilinde değerlendirilecektir.”
Karabük´te Proje Akademisi kapsamındaki eğitimlerin internet üzerinden son başvuru tarihi 25 Temmuz olup eğitimler 01-05 Ağustos tarihlerinde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası´nda gerçekleştirilecek.
Ayrıca yapılan duyuruda eğitimlerin 09:00-17:00 saatleri arasında yapılacağı eğitim sonunda verilecek katılım belgesini almaya hak kazanabilmek için her bir katılımcının toplamda 35 saat olan eğitimin en az 30 saatine katılmış olmasının zorunlu olduğu belirtildi.

 


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °