Tarih: 27.12.2017 20:37

Recep Dedeye Kızılay eli

Facebook Twitter Linked-in


Türk Kızılayı Karabük Şube Başkanı Mehmet Uzun, amaçlarının vatandaşlara destek olup, onların yanında olmak olduğunu söyledi.
20 gün önce evine yanarak kullanılamaz hale gelen 95 yaşındaki Recep Avdancı´ya Türk Kızılayı Karabük Şube Başkanlığı yaşam konteyneri verdi.
Türk Kızılayı Karabük Şube Başkanı olarak Düzce Bölge Afet Yönetim Merkezi´nden bizzat konteyneri teslim alan Kızılay Karabük Şube Başkanı Mehmet Uzun, “ Öncelikle Recep amcamıza hayırlı olsun. Talihsiz olay neticesinde evi yanan amcamıza Türk Kızılayı Karabük Şubesi olarak yardım elimizi uzattık. Düzce´den yaşam konteynerini alarak yanan evin yerine yerleştirdik. Burada bizler için önemli olan vatandaşlarımızın yüzünü güldürebilmek, onların hayır dualarını alabilmektir. Türk Kızılayı olarak her daim; yardıma muhtaç kişilerin yanında olup, elimizden ne geliyorsa imkânlarımız doğrultusunda hizmet etmeye çalışacağız” diye dedi.
Başkan Uzun, ayrıca konteyner yerinin hazırlanmasında ve vinçle yerleştirilmesinde yardımcı olan Karabük Belediye Başkanlığı´na da destekleri için teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —