REKTÖR POLAT, KAZADA ÖLENLERİN YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Kastamonu´nun Araç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Karabük Üniversitesi öğrencilerine başsağlığı diledi

GÜNCEL 11.06.2015 18:31:57 0
REKTÖR POLAT, KAZADA ÖLENLERİN YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ

Edinilen bilgiye göre Kastamonu´nun Araç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Mehmet Özdemir (58) yönetimindeki 78 AS 606 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Karabük Üniversitesi öğrenci Sinan Gezer (22) idaresindeki 78 BG 169 plakalı otomobil, kafa kafaya çarpıştı. 
Karabük Üniversitesi öğrencileri Mevlüt Ekici (23), Muhammed Derya (23) ve Serhat Gezer (12) yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kastamonu´ya kaldırılan Karabük Üniversitesi öğrencisi Sinan Gezer´in sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Ezel Hür Rumelili´nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilmişti.
Kazanın ardından başsağlığı açıklamasın da bulunan Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, “Elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü öğrencilerimizden Muhammet Derya ve Mevlüt Ekici´ye, öğrencilerimizden Sinan Gezer´in kardeşi Serhat Gezer´e Allah´tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve Üniversite camiamıza başsağlığı dilerim. Yaralı olan öğrencilerimiz Sinan Gezer´e ve Ezel Hür Rumelili´ye de acil şifalar dilerim. Hepimizin başı sağolsun” dedi.


Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °
Perşembe 13.9 ° / 3.5 °