Safranbolu Adaylarından Centilmenlik Göstergesi

Safranbolu Misak-ı Milli Meydanında AK Parti, MHP ve CHP Belediye Başkan Adayları 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle çiçek dağıttı.

GÜNCEL 9.03.2019 16:33:26 0
Safranbolu Adaylarından Centilmenlik Göstergesi

 

Çiçek dağıtımı esnasında Safranbolu belediye başkan adayları Ali Kaya, Fatma Danışman, Elif Köse birbirlerine çiçek vermesi ve birlikte fotoğraf çekilmeleri Safranbolu seçimlerinin ne kadar saygı, hoşgörü ve centilmence geçtiğini gösterdi.

AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Kaya ise, “Safranbolu´nun geleceği için gecesini gündüzüne katan Kadın Kollarımız ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Safranbolulu hanımlara çiçek takdim ettik. Hoşgörünün, fedakârlığın, şefkat ve merhametin dünyadaki yansımalarıdır kadınlar. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu olsun.” dedi.

MHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Fatma Danışman paylaştığı fotoğrafa, “Seçimler ayrıştırıcı değil bütünleştirici olmalıdır. Saygı ve dostluk çerçevesinde gerçekleşen seçim çalışmalarımızda karşılaştığımız CHP Belediye Başkan Adayı Elif Köse´nin Dünya emekçi kadınlar gününü kutluyorum. Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ali Kaya´ya nezaketli davranışı için teşekkür ederiz.” İfadelerini ekledi.

CHP safranbolu Belediye Başkan Adayı Elif Köse ise, “Safranbolu´ya bir kadın eli değmeli diyerek çıktığım yolda;Safranbolu MHP Belediye Başkan Adayı Fatma Danışman´ın Dünya Emekçi Kadınlar Günü´nü kutluyor hediyesi için de teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.


Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °