Safranbolu Aile Sağlığı Merkezi´nde sona yaklaşıldı

Karabük İl Özel İdaresi tarafından yapım ihalesi geçen yıl gerçekleştirilen ve geçici kabul aşamasına gelen Safranbolu Aile Sağlığı Merkezi´nde sona yaklaşıldı.

GÜNCEL 6.02.2022 17:51:14 0
Safranbolu Aile Sağlığı Merkezi´nde sona yaklaşıldı

 

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Karabük İl Özel İdaresi tarafından ihalesi geçen yıl şubat ayında yapılan Safranbolu 5-6 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu´nda incelemelerde bulundu.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun´a, 5-6 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu´nda gerçekleştirdiği incelemelerde Yatırım ve İnşaat Müdürü Mehmet Fatih Garip, İnşaat Mühendisleri Bahadır Erbey ve Harun Doğan ve Mimar İsmail Kalafatoğlu eşlik etti.

İnceleme sonrası açıklamalarda bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, “Safranbolu ilçemize hastane formatında çok güzel bir sağlık hizmet binası kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 5-6 Hekimlik Aile Sağlığı ve 112 Acil İstasyonu binası şu anda geçici kabul aşamasında. Teknik personellerimiz gerekli kontrolleri gerçekleştiriyor. Kısa süre içerisinde geçici kabulü de gerçekleştirildiğinde binayı sağlık müdürlüğümüze teslim edeceğiz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

/resimler/2022-2/6/1752433706260.jpg

Ulaşımdan altyapıya, eğitimden, spora kadar her alanda il genelinde çalışma yapan Karabük İl Özel İdaresi sağlık yatırımları alanında da çalışmalarına devam ediyor.

 


Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °