Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi Protokolü İmzalandı

Safranbolulu İşadamı Şefik Dizdar tarafından yapımı gerçekleştirilecek ve ilçemize kazandırılacak olan Kültür Merkezinin protokolü Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmeze ile Dizdar arasında imzalandı.

GÜNCEL 8.06.2018 16:42:30 0
Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi Protokolü İmzalandı

 

İmza töreni öncesi konuşan Ürkmezer,” Safranbolu´muzun yetiştirdiği hayırsever işadamımız Sayın Şefik Dizdar´ın Safranbolu´muza ve bölgeye kazandıracağı önemli bir hizmet için birlikteyiz. Safranbolu Belediyesi adına şahsım ve Safranbolu Kültür ve Turizm Vakfı Başkanı Şefik Dizdar beyefendi arasında imzalayacağımız protokol ile ilçemiz oldukça modern bir Kültür Merkezine kavuşacak” dedi.

Tamamlanması ile birlikte Safranbolu´daki büyük bir ihtiyacı karşılayacağını kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ İsminin ‘Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi´ olarak kararlaştırıldığını dile getirirken, böyle bir kompleksi Safranbolu´muza kazandıracağı için Şefik Dizdar ve Kültür Turizm Vakfına tüm ilçe adına teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Leyla hanımefendiye bir kez daha Allah´tan rahmet diliyorum.  İnşallah kısa zamanda tamamladığını görmeyi de Cenabı Hak bizlere nasip eder. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Dizdar ise, “Desteklerinden dolayı Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´e teşekkür ederken, Kültür Merkezinin bir yıla kalmadan bitirileceğini” söyledi.

Konuşmaların ardından Ürkmezer ve Dizdar protokolü imzaladı.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °