SAFRANBOLU BELEDİYESİNDEN YAŞAMA YOL VER PROJESİNE DESTEK

1-7 Aralık tarihleri arasında kutlanan Acil Sağlık Hizmetleri Haftası nedeni ile ATT Ayşe Harmanbaşı, ATT Erdi Coşkun ve Fotoğraf Sanatçısı ve Hemşire Nihal Gamze Demir tarafından koordine edilen “ Yaşama Yol Ver “ adlı kampanya 6 Ar

GÜNCEL 2.12.2016 14:41:28 0
SAFRANBOLU BELEDİYESİNDEN YAŞAMA YOL VER PROJESİNE DESTEK

 

Bu kapsamda Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy´u ziyaret eden kampanya sorumluları Harmanbaşı, Coşkun ve Demir kampanya hakkında Aksoy´a bilgiler verirken, kampanya kapsamında 5 Ararlık 2016 tarihinde Safranbolu Misak-ı Milli Demokrasi Meydanında etkinlik yapmayı planladıklarını ifade ettiler. Kampanya kapsamında vatandaşlara 112´nin hangi durumlarda aranacağını,  ambülânsa yol verilmesi gibi bilgileri aktaracaklarını ve bilgilendirici broşür dağıtacaklarını, Başkan Aksoy´un eğitim, sağlık gibi konularda duyarlı olduğunu bildiklerini ve kendilerinden destek almaya geldiklerini söylediler.

Başkan Aksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken “ öncelikle arkadaşlarımızın projeleri hayırlı oldun. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

Böyle önemli bir projeye destek vermenin kendilerini mutlu edeceğini kaydeden Başkan Aksoy; “ Özellikle 112 konusunda, acil durumlara yetişme noktasında biz hem Belediye olarak hem şahsım itibari ile de hassas olduğumuzu ifade etmek isterim. Yine bu tür projelere, kampanyalara mutlaka destek vermeyi, tüm ekibimle birlikte çalışmaya da hazır olduğumuzu bilmenizi isterim “ dedi.


Salı 21.4 ° / -2.7 °
Çarşamba 24.5 ° / 4.7 °
Perşembe 25.8 ° / 7.6 °