Safranbolu EMİTT´te yerini alacak

25. kez kapılarını açacak olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT´te Safranbolu´da yerini alacak

GÜNCEL 1.02.2022 17:08:39 0
Safranbolu EMİTT´te yerini alacak

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde 9 – 12 Şubat tarihlerinde 25. kez kapılarını açıyor.

Konuyla ilgili açıklamalar yaparak Safranbolu´yu her platformda en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisinde olduklarını belirten Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 'Burada da amacımız tarihi yapısı, korumacılıktaki başarısı ile turizmde önemli bir potansiyel olan kentimizi tanıtmak, turizmine katkı sağlamaktır. Görev alacak olan mesai arkadaşlarıma şimdiden kolaylıklar diliyorum.” dedi.

EMİTT Fuarının dünyanın en büyük ve en önemli 5 fuarı arasında olduğunu ifade eden Köse, “Bu durumun farkındayız ve bu nedenle fuara oldukça iyi hazırlanıyoruz. Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da fuarın gözdesi Safranbolu olacaktır. Belediye olarak turizm ve tanıtım adına önemli çalışmalara imza attığımız düşünüyorum. Safranbolu´yu böylesi önemli platformlarda başarı ile temsil etmenin mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

EMİTT, her yıl 45 bine yakın sektör profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen binlerce turisti ağırlarken Türkiye´de şehirlerin hatta köylerin markalaşmasına ve yerli ve yabancı turistle buluşmasına ev sahipliği yapıyor.


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °