“Safranbolu Esnaf Odası Başkanlığına Adayım.”

Safranbolu Esnaf Odası Başkanı Muammer Dumaner açıklamalarda bulunarak yapılacak olağanüstü kongrede başkanlığa tekrar aday olacağını söyledi.

GÜNCEL 21.04.2021 18:19:23 0
“Safranbolu Esnaf Odası Başkanlığına Adayım.”

 

Safranbolu Esnaf Odası Başkanı Muammer Dumaner yaptığı açıklamada, “Esnaf Odası başkanlığım sürecinde her zaman esnafın çıkarlarını gözeten, dertlerini ve sorunlarını dinleyerek çözüm bulmak için uğraşan ve hiçbir esnafımızı geri çevirmeden çözüm üreten bir yönetim anlayışıyla bugünlere kadar geldik. Sizlerinde basından ve etrafınızdan duyduğunuz üzere 3 dönemdir birlikte çalıştığımız ve pandemi sürecinde 65 yaş üstü sınırından evde kısıtlamaya uymak zorunda kaldığım sürece kadar yönetim kurulumuzla hiçbir sıkıntı yaşamadan bugünlere kadar geldik. Kısıtlama sürecinde yönetim kurulumuzdaki arkadaşların aldıkları kararları görevime döndükten sonra incelediğimde Esnaf Odamıza yüksek düzeyde mali yük getirdiğini gördüğümden bu kararların iptali konusunda kendileri ile ters düştük. Bu sürecin sonunda da denetim kurulumuz seçim talep etmiştir ve içine girdiğimiz seçim süreci başlamıştır. Odamızda bakanlık tarafından gerekli incelemeler yapılmış ve bütün kararlar incelenerek denetim kurulumuzun talebi bakanlık tarafından kabul edilmiştir. Bu sebepten dolayı da olağanüstü genel kurulumuz gerçekleşecektir.” dedi.

“Aday olan arkadaşlarıma başarılar dilerim.”

Safranbolu Esnaf Odası Başkanı Muammer Dumaner, diğer adaylara başarılar dilediğini ifade ederek, “Demokrasinin gereği olarak Safranbolu Esnaf odası başkanlığına aday olan arkadaşlarımız bulunmaktadır. Buradan sizin aracılığınız ile bu seçim yarışında aday olan arkadaşlarıma başarılar diler ve bu süreci birbirimizi kırmadan esnafımıza ve ilçemize yakışır şekilde sonuçlandıracağımıza inancım sonsuzdur.
1975 yılından bu yana Safranbolu Esnaf ve sanatkarlar odasına kayıtlı ve halen esnaflığımın kırtasiye sektöründe devam ettiğini açıklamak isterim. Bazı arkadaşlarımız benim esnaf olmadığımı düşünmektedir. Bu yanlış bir bilgidir ve şuan odamıza kayıtlı yaşayan en eski esnaflardan biriyimdir. Şayet şu vardır ki esnaf olmadan zaten başkanlık yada yönetim kurulu gibi herhangi bir mevkide bulunma imkanı kimsenin yoktur.” dedi.

“Esnaf kardeşlerimiz beni buraya uygun gördüler ki uzun süredir bu makamdayım.”


Safranbolu Esnaf Odası Başkanı Muammer Dumaner “Görev süremin uzunluğu konusunda yapılan yorumlar konusunda da şunu belirtmek isterim. Esnaf odası bir atama kurumu değildir ve görevine gelen herkes seçimle buralara gelmektedir. Görev sürecim boyunca esnaf kardeşlerimiz beni buraya uygun gördüler ki uzun süredir bu makamdayım. Hiçbir zaman bir esnaf arkadaşımızı makamımızdan geri çevirmeyerek dertlerini ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm üretmek için elimizden gelen her şeyi yaptık. Esnaf kardeşlerimizde sağ olsunlar yıllardır bize destek vererek bizi buraya uygun görmüşlerdir.
Gerçekleşecek olan seçimde de Safranbolu Esnaf Odası başkanlığına adayım. Siz değerli esnaf desteği ile inşallah başkanlık görevimize devam etmek nasip olur. Tekrar olarak bu seçimde aday olan arkadaşlarımıza da çalışmalarında başarılar ve esnafımız için en hayırlısının olmasını yüce Allah´tan niyaz ederim.” dedi.


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °