Safranbolu Genelinde Kapsamlı Temizlik Çalışmaları Başladı

Safranbolu Belediyesi, daha temiz bir Safranbolu anlayışıyla ilçe genelinde kapsamlı bir temizlik başlattı. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler mahalle, cadde ve sokak temizliğinin her gün devam edeceğini ve temizlenmeyen Safranbo

GÜNCEL 20.10.2020 15:37:41 0
Safranbolu Genelinde Kapsamlı Temizlik Çalışmaları Başladı

 

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse öncülüğünde, gelecek nesillere temiz bir çevre ve yaşanabilir bir Safranbolu bırakmak için çeşitli etkinlikler düzenlenerek ilçe halkı da çalışmalara dahil edildi. Instagram üzerinden #safranboluaşkına ve #temizçevregüzelhayat etiketleri kullanılarak kendi mahallesinde, sokağında ve kapı önünde temizlik yapan vatandaşlara “Ayın Mahallesi” plaketi verileceği söylenilerek vatandaşlar teşvik edildi.

Safranbolu halkının yaşadıkları şehirden mutlu olabilmeleri için her geçen gün artan hizmet ağı ile örnek bir belediyecilik anlayışını ortaya koyan belediye, günlük rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra farkındalık çalışmalarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor.

Gerçekleştirdiğimiz farkındalık çalışmalarıyla kirletmeden temiz kalınabilir olgusunu da öne çıkarmanın uğraşısını veriyoruz ifadelerine yer veren Başkan Köse, her alanda halkın sağlığını ve huzurunu gözetmek gibi bir sorumluluklarının olduğunu belirterek şu sözlere yer verdi. ‘´ Günlük temizlik çalışmalarımız, ilçe sınırları içerisinde bulunan sokaklarda aralıksız devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla bir çok etkinliğimize vatandaşlarımızı da dahil etmeye özen gösteriyoruz. Hedefimiz tüm şehre temizlik bilincinin yayılması ve bunun halkımızla işbirliği içinde yapılmasını sağlamaktır´´ dedi.


Perşembe 25.9 ° / 8.4 °
Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °