Safranbolu İMKB Güzel Sanatlar Lisesi Finalde

21 yıldır kesintisiz olarak düzenlenen, Milli Eğitim Bakanlığı´nın da izniyle ülkenin en büyük gençlik organizasyonu olarak düzenlenen21. Liseler Arası Müzik Yarışmasında Safranbolulu gençler gururumuz oldu.

GÜNCEL 20.04.2018 13:10:38 0
Safranbolu İMKB Güzel Sanatlar Lisesi Finalde

 

Yarışmaya Türkiye genelinde; 48 farklı şehirden, toplam 558 okul ve 2 bin 901 öğrenci sahne almak ve müzik yeteneğini sergilemek için sahne alırken Safranbolu İMKB Güzel Sanatlar Lisesi ilk 29´a girerek finale kaldı.

Kendilerine yarışmanın başından itibaren büyük destek veren Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´i ziyaret eden Okul Yönetimi ve Yarışmaya katılan öğrenciler teşekkürlerini ilettiler.

Ürkmezer; “ Ülke çapında böylesi bir organizasyonda Safranbolulu gençleri görmek bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Finallere kalmaları ise işin tuzu biberi oldu” dedi.

Göreve başladığı günden bu yana gençler ve çocuklar için pek çok projeye imza attıkların kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, ”Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza tabii ki destek vereceğiz. Onlar gelecekte ülke yönetiminde, sanat dünyasında, eğitim de daha pek çok alanda söz sahibi olacaklar. Bizim görevimiz de onlara seçtikleri alanda destek olmak, cesaretlendirmek” diye konuştu.

Safranbolu İMKB Güzel Sanatlar Lisesinin oldukça başarılı bir okul olduğunu ifade eden Ürkmezer, “ Evlatlarımızın nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Asıl teşekkürü ise Safranbolu´muzu bu önemli yarışmada başarı ile temsil ettikleri için ediyorum. Finallerde de başarılı dereceler alacaklarına inanıyorum. Biz bu aşamadan sonra elimizden gelen desteği veremeye devam edeceğiz” dedi.

Ürkmezer, konuşmanın ardından öğrencilerle bir süre daha sohbet ederek başarılarının devamını diledi.

 

 

 

 


Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °