Safranbolu Kaymakamlığı ve Anadolu Üniversitesinden “Farklı Yönleri ile Sosyal Ağlar ve Dijital Oyunlar” Paneli

Safranbolu Kaymakamlığı ve Anadolu Üniversitesi paydaşlığında “Farklı Yönleri ile Sosyal Ağlar ve Dijital Oyunlar” paneli düzenleniyor.

GÜNCEL 13.12.2019 15:03:05 0
Safranbolu Kaymakamlığı ve Anadolu Üniversitesinden “Farklı Yönleri ile Sosyal Ağlar ve Dijital Oyunlar” Paneli

 

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı´nın da katılım sağlayacağı, Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) tarafından koordine edilecek panel, 18 Aralık 2019 Çarşamba günü saat 10.00´da Safranbolu Şehit Murat Akdemir Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda alanında uzman bilim insanlarını bir araya getirecek.

“Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer´den tüm vatandaşlara davet”

Çalışmalarını aktif bir şekilde sürdüren Anadolu Üniversitesi bünyesindeki Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezinin (SODİGEM) faaliyetleri arasında yer alan 'Farklı Yönleri İle Sosyal Ağlar ve Dijital Oyunlar' panelinin, 18 Aralık 2019 Çarşamba günü saat 10.00´da Safranbolu Şehit Murat Akdemir Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda yapılacağını aktaran Kaymakam Ürkmezer, şunları kaydetti: 'Bu panele tüm Karabük halkını davet ediyoruz. Özellikle aileleri ilgilendiren bir davet. Sosyal ağlar ve dijital oyunlarda çocukların nasıl mahkûm olduğunu, birçok cana mal olmuş oyunlarla çocukların nasıl ölüme gittiğini ve nasıl bunları engelleyebileceğimizi bu panelde alanında uzman bilim insanları anlatacaklardır. Safranbolu Kaymakamlığı olarak Anadolu Üniversitesi ile ortaklaşa düzenleyeceğimiz panele tüm halkımız davetlidir'.


Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °