Safranbolu KHGB Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Safranbolu Köylere Hizmet Götürme Birliği 2019-1. Olağan Meclis Toplantısı Safranbolu Halk Kütüphanesi Konferans salonunda gerçekleşti.

GÜNCEL 13.03.2019 16:46:26 0
Safranbolu KHGB Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

 

Toplantıya Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Cengiz, İl Genel Meclisi Üyesi Ekrem Akarsu, Birlik Müdürü Gökhan Kara ve Köy Muhtarları katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Birlik Müdürü Gökhan Kara tarafından 2018 yılı kesin bütçe ve Safranbolu Kaymakamlığı İlçe İdare ve Denetim Şefliği Denetim Raporu sunumu yapıldı. Birlik Meclisinin onayına sunulan bütçe oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda söz alan İl Genel Meclisi Üyesi Ekrem Akarsu, 2014 – 2019 yılları arasında ifa ettiği görevinde İl, İlçe ve köy bazında çok güzel hizmetlerin yapıldığını, ziyaret ettiği her yerde de bunun kendilerine ifade edildiğini söyledi.

Yeni dönemde ayda olmadığını belirten Akarsu; “ Aday olmayacağım ancak daima arkadaşlarımın yanındayım. Yeni seçilecek Meclis Üyelerimize başarılar diliyor, hizmetlerin artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

Ahmet Cengiz ise, 5 yıllık görev süresi içerisinde hep birlikte çok güzel hizmetlere imza atik. Muhtarlarımızla birlikte her zaman iş birliği içerisine olduk. Safranbolu´ya çok daha fazla hizmet verebilmek için var gücümüzle çalıştık. Sayın Kaymakamımız başta olmak üzere beraber görev yaptığımız herkese teşekkür ediyor, yeni seçilecek üyelerimize başarılar diliyorum” dedi.

31 Martta gerçekleşecek olan yerel seçimler dolayısı ile yeniden görev yapmayacak olan İl Genel Meclisi Üyeleri ve muhtarlara hem vedalaşmak hemde gerçekleştirilen hizmetleri bir daha gözden geçirme fırsatı bulacaklarımı kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ Öncelikle İl Genel meclisi Üyelerimize çalışmalarımıza verdikleri desteklerden dolayı Safranbolu adına teşekkür ediyorum. Yine tüm muhtarlarımız her şeyin en iyisini görev bölgelerine vermek için çaba sarf ettiler. Muhtarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Devletin verdiği imkânları Korumanın Başkenti Safranbolu´da en iyi, en kaliteli hizmeti en güzel şekilde kullanılması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Ürkmezer; “ Amacımız Safranbolu´muzun tüm köylerine eşit ve güzel hizmetlerin götürülmesini sağlamak. Bu anlamda çalışmalarımız devam ediyor. Ben bir kez daha çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, seçilecek olanlara başarı, aday olmayacaklara ise güzel bir hayat diliyorum” diye konuştu.

Toplantı Muhtarların taleplerinin alınması ve soru cevap bölümü ile sona ererken Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Muhtarlar için bir öğle yemeği düzenledi. Ürkmezer, yemek sonrası muhtarlarla bir süre daha sohbet ederken bir kez daha teşekkür etti.


Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °