SAFRANBOLU TSO, ÜRGÜP TSO VE BEYPAZARI TO ARASINDA KARDEŞ ODA PROTOKOLÜ İMZALANDI

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliliğinde, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası, Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası ve Beypazarı Ticaret Odasını kapsayan üçlü kardeş oda protokolü imzalandı.

GÜNCEL 13.09.2018 14:16:03 0
SAFRANBOLU TSO, ÜRGÜP TSO VE BEYPAZARI TO ARASINDA KARDEŞ ODA PROTOKOLÜ İMZALANDI

 

Yapılan protokolde açıklama yapan Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar; “ Karşılıklı hizmet standartlarının artmasını sağlamak, ortak toplantılar ve faaliyetler düzenlemek, işbirliği sayesinde daha kapsamlı faaliyetler, projeler hazırlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesinin yanında sosyo-kültürel faaliyetlerde de birlikte hareket etmek, eğitim, iş geliştirme ve akreditasyon konularında işbirliğini güçlendirmek amacıyla Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası ve Beypazarı Ticaret Odası ile kardeş oda protokolü imzaladık.‘Kardeş Oda´ olarak her türlü yardımı bilgi birikimi ve tecrübeyi paylaşmaya hazırız. Paylaşınca azalmayan aksine artan tek şey bilgidir. İmzalanan protokolün her 3 Oda ya hayırlı olmasını diler herkese saygılar sunarım” dedi.

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Ünal “ Safranbolu, Ürgüp ve Beypazarı birbirine benzer özellikler taşıyan ülkemizin nadide yerlerindendir. Her üç ilçemizde özellikle turizm açısından kendini ispatlamış bilinirliği Türkiye´nin dışarı taşmıştır. Her yıl yerli ve yabancı olmak üzere yüzbinlerce turist ağırlamaktadır. Bu üç ilçemiz için; ticaret ve turizm sektörlerinde,kültürel ve sosyal yaşamında birlikte hareket edecek, işbirliği yaparak ortak projeler üretecek birlikteliğin temelini atmış olduk. Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası ile Beypazarı Ticaret Odasını Safranbolu´da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumuzu belirtir kardeş oda protokolünün hayırlı olmasını dilerim ”dedi.

                Ürgüp TSO ve Beypazarı TO başkanı Safranbolu heyetinin sıcak ve samimi karşılamasından dolayı teşekkür ederek kardeş oda protokolünün 3 ilçeye de hayırlı olmasını dilediler. İmza töreni sonrası günün anısına karşılıklı olarak hediyeler takdim edildi. Safranbolu´nun tarihi ve coğrafi güzellikleri gelen misafirlere gezdirilerek toplantı son buldu.


Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °