Safranbolu Antepoğlu İlköğretim Okulu'nun Başarısı

Karabük Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, BRTV televizyonu ve Açı dershanesinin ortaklaşa düzenlediği İlköğretim Okulları arasındaki bilgi yarışmasında İl Birincisi olan Mustafa Antepoğlu İlköğretim Okulu Öğrenci ve Öğret

GÜNCEL 13.03.2012 16:19:39 0
Safranbolu Antepoğlu İlköğretim Okulu'nun Başarısı

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un verdiği yemeğe okulu yaptıran hayırsever iş adamı Mustafa Antepoğlu da katıldı.  Başkan Aksoy’un eşi Özgül Aksoy’un öğretmenlik yaptığı Mustafa Antepoğlu İlköğretim Okulunun başarısının altında Antepoğlu’nun bu okulu yaptırması ve birebir ilgilenmesi olarak belirtiliyor.
 
Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy programda yaptığı konuşmada “2011–2012 eğitim öğretim sezonunun Karabük il genelinde ilköğretim okulları arasında düzenlenen bilgi yarışmasının bu sene Safranbolu ilçemizden Mustafa Antepoğlu İlköğretim Okulu kazandı. Bu başarıyı ortaya çıkaran sebeplerden belki de en başta birincisi Sayın Antepoğlu’nun başlangıçta bu okulunu yaptırmasıdır. Ardından da sürekli okulu ile ilgilenmesi, öğrencilerini motive etmesi, bunun yanında özveri ile çalışan değerli öğretmenleri, aileleri ve tabiî ki başarının mimari değerli yavrularımız.
 

Bu bir takım halinde başarıyı elde etmeye yönelik çalışma yapıldı ve ortaya çıkarıldı. Bu süreçte emeği geçenleri bir araya getirmek ve bu başarıyı yürekten kutlamak amacıyla böyle bir gerek tertip ettik. Gereği teşrif buyurduğunuz buraya kadar geldiniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Başarı gerçekleşeli 3 hafta oldu ama bu kutlama için geç kalındığı anlamına gelemesin. Çünkü bu başarı 1 haftada kutlanarak geçiştirilecek bir başarı değil. Antepoğlu Okulu’nun tarihinde almış olduğu önemli başarılar var belki ama bu sene içerisinde gerçekleşmiş olan Safranbolu açısından da baktığımızda en önemli başarılardan birisidir. Bu başarıyı uzun uzun alkışlamak istedik. Öte yandan değerli büyümüz Antepoğlu amcamızda bu süreçte bir rahatsızlık geçirdi. Onun da iyileşip ayağa kalkması, bu başarıyı hep beraber kutlamak adına biraz beklettik. Nihayetinde sağlığına kavuşarak aramıza katıldı. Ona da çok geçmiş olsun diliyoruz. Çocuklarımızı, aileleri ve öğretmenleri kutlamak, takdir etmek amacıyla böyle bir organizasyonumuza geldiniz için tekrar teşekkür etmek istiyorum” dedi.
 
Safranbolu İlçe Kaymakamı Gökhan Azcan ise “Safranbolu Karabük eğitim anlamında güzel bir yolda. Bugünkü nesile düşen görev de hür yaşamış ve hür yaşayacak olan istiklalimizi, şanlı bayrağımızı eğitim kılıcıyla ulusa ki bugün çok güzel ilköğretimler arası bir yarışmada, uluslar arası bir yarışmada bayrağımızı en önde gösterebilmeliler. Bizim en büyük arzumuz, temennimiz budur. Biz takip eden değil, takip edilen bir millettik. Bayrağımız önde olacak ama bilgi ile bilimle olacak, yarışmalar ile olacak. Cumhuriyetimizin 100.yılında eğitimle, bilimle, irfanla bir yerlere getirmeye çalışacağız ve bunu örnek kılacağız. Safranbolu’muz bu yönden çok şanslı. Ben huzurlarınızda da değerli Mustafa Antep amcamıza da şükranlarımı sunuyorum. Safranbolu’da da, Karabük’te de toplumun eğitime destek vermesi, herkesin bu işin ucundan tutması da güzel bir örneğidir. Valiliğimizin bir ucundan tutması, BRTV değerli çalışanlarına  şükranlarımı sunuyorum. Her zaman eğitim konusunda öğrencilerin yanında oldular. Başarı tesadüf değil, velilerimiz var, çok güçlü dinamik, tertemiz pırıl pırıl aydınlık çocuklarımız var, kendi çocukları gibi belleyen, düşünen çok kıymetli elleri öpülesi öğretmenlerimiz var, okul idarecilerimi, müdürlerimiz var ve toplumun diğer dinamiklerimiz var ve başarı var. Ben bu başarının devam etmesini diliyorum.  Çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy konuşmaların ardından yarışmaya katılıp birinciliği getiren öğrencilere birer adet cep telefonu hediye etti.


Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °
Çarşamba 24.5 ° / 4.7 °