Safranbolu Beyaza Büründü-Hava Durumu

Safranbolu'da Yoğun Kar Yağışı Safranbolu iki gündür aralıksız olarak yağan kar ile beyaza büründü. Yılın en çok kar yağışının görüldüğü Safranbolu'da tarihi konaklar kartpostallık görüntüler verdi. Safranbolu'ya

GÜNCEL 1.02.2012 15:05:10 0
Safranbolu Beyaza Büründü-Hava Durumu

Belediye Ekipleri Tuzlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Öte yandan Safranbolu Belediyesi ekipleri yollarda ulaşım sıkıntısı yaşanmaması için aralıksız olarak tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle bağlar bölgesinde yüksek olan kesimlerde kar kalınlığının 30 cm üzerine çıktığı görülürken kar yağışının devam edeceği öğrenildi.

Hava Durumu
Devlet Meteoroloji Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre Karabük’te günün en yüksek sıcaklığı -2 derece olurken en düşük sıcaklık değeri ise -8 derece olarak görülüyor.
Kar yağışının yerini parçalı bulutlu bir havaya bırakmasının beklendiği Perşembe günü ise sıcaklık değerleri 1/-6 olarak bildiriliyor Cuma günü ise hava sıcaklıkları hissedilir derecede artacak ve değerler 7/-2 derece olacak. Cumartesi günü yine çok bulutlu bir hava beklenirken sıcaklık daha da artacak ve 10/4 derece olacak. Pazar günü parçalı bulutlu ve güneşli bir hava bekleniyor ve değerler 10/5 derece olacak. Pazartesi günü sağanak yağmurlu bir hava bizleri bekliyor. Sıcaklık 8/4 derece olacak. Salı günü ise karla karışık yağmur beklen Karabük’te sıcaklık değerleri 3/0 derece olacak.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °