'Safranbolu Buraya Gelecek'

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, “Sizler buradan Safranbolu’ya gitmeyeceksiniz, Safranbolu buraya gezmeye gelecek” dedi.

SİYASET 15.01.2014 20:15:07 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karabük İl Başkanlığı, ikinci seçim bürosunu 5000 Evler Mahallesi’ne açtı. Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, 5000 Evler Şahin Tepesi’ne esnaf gezilerinin ardından seçim bürosunu hizmete açtı. Seçim bürosunun açılışında konuşan MHP İl Başkanı Metin Demirel, “Bizler sizlere hizmetlerin en güzeline layık olduğunu farkında olan kişileriz. Bu yapılan güzel hizmetlerin bundan sonrada artarak devam etmesi için önümüzde yapılacak olan 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde tekrar sizlerin onayını alarak çalışmalarımıza devam etmek istiyoruz” dedi.

  Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili de, “4,5 yıl önce burada buluşmuştuk. Sizlere bazı sözlerde bulundum. Karabük için yapılması gerekenleri anlattım. Bu anlatmış olduğum içersinde bizim söylemiş olduğumuz çoğu hayal gibi görünüyordu ve bunun üzerine propagandalar kurulmuştu. Dediler ki ‘bunlar yapılamaz.’ Biz, sizlere vaat etmiş 4 tane olayın dışında Karabük’te daha önemli olayları gerçekleştirdik. Karabük’te bizim göreve geldiğimiz zaman muazzam bir hava kirliliği vardı. Belki Türkiye’de 77., 78., 80. vilayetlerdeydik. Şu anda 20. vilayete geldik ve 4,5 yıl içersinde doğalgaz dağıtımını bu şekilde başarabilen 2. bir vilayet yoktur. 4,5 yılda biz Karabük’ün yüzde 95’ini kazdık ve burada iki tane mahallemiz kaldı. İnşallah bu yaz döneminde bunlarda bitecek ve ikinci olayımız su olayı. İçilebilen suyumuz yoktu. Her gün su arızalarından baş edemiyorduk. Şehrin yüzde 70 su şebekesi boru hatlarını değiştirdik. Buda şehrin tekrardan yüzde 70 kazınmış demektir. Bunlarla beraber Karabük’te asfalt çalışması başladı. Şu ana kadar 550 bin ton asfalt kullandık. Karabük’te hizmetlerimiz bunlarla sınırlı değil. Siz bunlarla sınırlı olmadığını daha önceki programımızda gördünüz. Bunlardan bir tanesi Bulak Vadisinde yapacağımız Spor Vadisi ve Eğlence Merkezi. Çocuklarımız için 300 dönümlük bir alanda gençlerimizle ilgili bir yaşam ortamını çıkartıyoruz ki 5000 Evlerle Safranbolu’yu çelik bir köprüyle birbirine bağlayacağız. 5000 Evlerden Safranbolu’ya 5 dakikada geçilebilecek. Sizler buradan Safranbolu’ya gitmeyeceksiniz, Safranbolu buraya gezmeye gelecek. Şu anda nasıl 200 Evler-Esentepe arasına yapmış olduğumuz köprüye en fazla Esentepe’ye - 200 Evlerden ziyaretçi geldiği gibi aynı olay gerçekleşecek” dedi.


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °