SAFRANBOLU EMEKLİLER DERNEĞİNDEN REKTÖR UYSAL'A ZİYARET

Safranbolu Şubesi ve Türk Kızılayı Safranbolu Şube yöneticileri, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal'ı ziyaret etti.

GÜNCEL 9.04.2013 10:52:29 0
SAFRANBOLU EMEKLİLER DERNEĞİNDEN REKTÖR UYSAL'A ZİYARET
Türkiye Emekliler Cemiyeti Safranbolu Şubesi ve Türkiye Kızılay Derneği Başkanı Saim Tiryaki, Uysal’ın Safranbolu’da görev yaptığı süre içerisinde de Safranbolu’ya çok büyük katkıları olduğunu söyleyerek, “Sizi ve çalışmalarınızı yakinen takip ediyoruz. Karabük şehri Karabük’e üniversite kurulması ile birlikte çok büyük bir ivme kazandı. Sizin gibi hızına yetişilemeyen, genç ve dinamik bir Rektöre sahip olduğu için Karabük Üniversitesi ve Karabük gerçekten çok şanslı. Başarılarınızla her şeyin bir adım daha ilerisine geçerek, Karabük’ün ve Safranbolu’nun bu günlere gelmesine katkıda bulundunuz. Bugün Karabük ‘ü bir lokomotif olarak kabul edersek, siz Karabük Üniversitesi olarak bu lokomotifin başını çekmektesiniz. Gerçekleştirmiş olduğunuz başarılardan dolayı sizi tebrik ederek başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
Karabük’ün ve Karabük Üniversitesi’nin başarısı şahsi bir başarı değil Karabük’ün ilinde ve ilçesinde yaşayan herkesin emeğiyle gerçekleşmiştir diyen, Rektör Uysal ise, 'Biz Karabük Üniversitesi olarak bilinenleri asla tekrar etmiyoruz. Bugüne kadar hep ilklerin üniversitesi olmayı hedefledik ve bu hedefimiz doğrultusunda ilerleyerek büyük başarılara imza attık. Sadece okul binası inşa etmek yeterli değildir. Üniversite içerisinde öğrencilerimizin her türlü sosyal ve kültürel imkanlarını karşılayarak devasa bir tesis üretmelisiniz ki öğrenciler burada kendilerini geliştirme imkanını yakalayabilsinler. Karabük Üniversitesi olarak öğrencilerimize bu desteği her zaman sağladık sağlamaya da devam ediyoruz” dedi.

Pazar 24.3 ° / 3.3 °
Pazartesi 26.3 ° / 5.2 °
Salı 27.4 ° / 4.2 °