Safranbolu MHP`de Sona Doğru

Safranbolu’da halkın yıllarca teveccühünü kazanmış, yaptığı hizmetlerle yıllardır halkın gönlünde yer etmiş, toplum tarafından sevilen, Safranbolu Devlet Hastanesi’nde Başhekimlik görevini başarı ile yürütmüş olan Dr. Mustafa

SİYASET 22.11.2013 14:58:25 0
Safranbolu MHP`de Sona Doğru

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Safranbolu Belediye Başkan Aday Adayları başvuru süresi devam ederken, MHP’nin Safranbolu’da Belediye Başkan Adaylığına, aday adayları arasından mı karar vereceği yoksa sürpriz bir ismin mi aday gösterileceği merak ediliyor. Daha önce Mustafa Dizdar’ın aday adaylık başvurusunda bulunacağı ve aday olmasına kesin gözüyle bakılıp daha sonra aday adaylığından vazgeçmesi nedeniyle, ortaya başka isimler atılmıştı. Yeni bir iddia daha ise, Safranbolu Devlet Hastanesi eski Başhekimi Dr. Mustafa Altundal’ın 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Safranbolu Belediye Başkan adayı gösterileceği. Mustafa Altundal için MHP yönetiminin Ülkücü tabanında görüşmeler yaptığı ve bu isim üzerinde karara varıldığı, seçimlerde adaylığına kesin gözüyle bakılıyor.

  MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin “Bu kadar tarihi zenginlikleri olan, doğal kültürü olan, yaşatılması gereken değerlerin olduğu ortamda yerel seçimlerde başarılı olacak, bunu başarabilecek bir belediye başkanına ihtiyacımız var. Arkadaşlarımız ile istişare ederek, davamıza yıllardır hizmet etmiş her insanımızı davet etmek suretiyle kıymetli bir kardeşimizi `Bu bizim adayımız olduğu taktirde sonuç alabiliriz` diyorsanız o aday üzerinde çalışmalarınızı yapın. O adayın erken belirlenmesinde zannediyorum büyük fayda olacaktır. Allah yolunuzu açık etsin” açıklamasına karşı MHP Safranbolu İlçe Teşkilatı ile birlikte ve Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile de görüş alış verişinde bulunulduğu gelen bilgiler arasında bulunmakta. Safranbolu MHP tabanı içinde saygı gören ‘ağabey’ denilen eski başhekim Dr. Mustafa Altundal’ın Safranbolu ve il teşkilatları ile birlikte aday olarak gösterileceği ve Safranbolu Belediye Başkanlığını MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatıyla alınmasına kesin gözüyle bakılıyor.

 


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °