SAFRANBOLU MHP`DEN KARABÜK ÇIKARMASI

Safranbolu MHP İlçe Başkanı Muharrem Asker ve yönetimi, Safranbolu Belediyesi MHP Meclis Üyeleri ve kadın kolları, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili`yi ardından Karabük MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan ve yönetimini ziyaret etti

SİYASET 19.02.2015 20:39:25 0
SAFRANBOLU MHP`DEN KARABÜK ÇIKARMASI

Safranbolu MHP İlçe Başkanı Muharrem Asker ve yönetimi, Safranbolu Belediyesi MHP Meclis Üyeleri ve kadın kolları, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili`yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Safranbolu MHP Yönetimi, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili`ye tanıtıldı. Karşılıklı bilgi alışverişlerinin yapıldığı toplantı iyi dileklerle son buldu.
ARSLAN`A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Safranbolu MHP İlçe Yönetimi, Safranbolu Belediyesi MHP Meclis Üyeleri ve kadın kolları, Karabük MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan`ı ve yönetimini ziyaret etti ve yönetim Arslan`ın doğum gününü bir pastayla kutladı.
Safranbolu MHP İlçe Başkanı Muharrem Asker ve yönetimi,  Safranbolu Belediyesi MHP Meclis Üyeleri ve kadın kolları, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili`yi ziyaret ettikten sonra Karabük MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan`ı ziyaret etti.
Safranbolu MHP Yönetimi,  Safranbolu Belediyesi MHP Meclis Üyeleri ve kadın kolları, Arslan`ın doğum gününü pasta keserek kutladı. Doğum gününden dolayı yapılan bu jest Burhanettin Arslan`ı duygulandırdı. Arslan, Safranbolu MHP Yönetimine teşekkür etti.
Karşılıklı olarak hayırlı olsun dileklerini sunan İl ve İlçe yönetimi doğum günü pastasını yedikten sonra ziyarete sonlandı.


Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °
Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °